ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Συμφωνούμε και στηρίζουμε τα όσα δηλώνει ο Βασίλης Κούκουρας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Συμφωνούμε και στηρίζουμε τα όσα δηλώνει ο Βασίλης Κούκουρας

Ιούλιος 31, 2023 - 20:31

Το  παράπονο που εξέφρασε η πολύ γνωστή Ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού για την αναξιοπιστία και την απαξιωτική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής Ναυπλίου, στην γνωστή υπόθεση μη πληρωμής παράστασης για την οποία είχε κληθεί (το 2022) να παρουσιάσει το 5μελές συνεταιριστικό σχήμα γνωστών ηθοποιών, προκάλεσε την αντίδραση του γνωστού Ηθοποιού Βασίλη Κούκουρα, υπό μορφή Βιντεοσκοπημένης δήλωσης.

«Τη δήλωση αυτή θα έπρεπε να την κάνω μπροστά ή μέσα στον φυσικό χώρο του Θεάτρου στο Ναύπλιον. Ενός Θεάτρου που, όμως, δεν υπάρχει» τονίζει ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Δυστυχώς, όπως πληροφορήθηκα από την αξιόλογη ηθοποιό Νικολλέτα Βλαβιανού, εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν πληρωθεί για παράσταση η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, έστω και με αντίξοες συνθήκες στο Ναύπλιο.

Είναι κρίμα, να παίρνει συνεχώς τηλέφωνα και να μην της απαντά κανένας ή να την παραπέμπουν σε αόριστο μέλλον.

Υπόσχομαι να αγωνιστώ μέσα από τις τάξεις της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, έτσι ώστε, αυτά τα φαινόμενα να εκλείψουν γιατί δεν τιμούν το Ναύπλιο το οποίο αξίζει σεβασμού και Αξιοκρατία».

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ συμφωνεί με τον Βασίλη Κούκουρα και δεσμεύεται, αναλαμβάνοντας το τιμόνι του Δήμου, να μην επιτρέψει να ξαναϋπάρξουν τέτοιες ντροπιαστικές καταστάσεις που οφείλονται στην ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://drive.google.com/file/d/1w2dLVR8KGj0r-bWIEPfCQk4Hn4lLx3ga/view?u...