Η Κωνσταντίνα Αργυροπούλου υποψήφια με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Κωνσταντίνα Αργυροπούλου υποψήφια με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Αύγουστος 07, 2023 - 14:27

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Αργυροπούλου και είμαι 44 ετών. Κατάγομαι από την Άρια Ναυπλίου και έζησα όλα τα μαθητικά μου χρόνια στο Ναύπλιο. Μετά το σχολείο, σπούδασα γραφιστικές τέχνες στην Αμερική, όπου και διέμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2016, επέστρεψα στην Ελλάδα και έκτοτε κατοικώ κατά βάση στην Αθήνα, αλλά και στο Ναύπλιο.   

  Ασχολούμαι με τον τουρισμό, διατηρώντας τα τελευταία χρόνια σχετική επιχείρηση στο Ναύπλιο και με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ της πόλης, των κατοίκων της και των επισκεπτών της. Επίσης, δραστηριοποιούμαι στο χώρο του πολιτισμού, διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα. Τέλος, έχω συμμετάσχει σε ακτιβιστικές και οικολογικές δράσεις στο Ναύπλιο, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

 Η σχέση μου με το Ναύπλιο είναι μια σχέση έρωτα. Όπως μέσα σε κάθε σχέση, έτσι και σε αυτή την περίπτωση θέλω όχι μόνο να πάρω, αλλά και να δώσω. Η πόλη αυτή μου έχει προσφέρει τόσα πολλά μέχρι τώρα, γι’ αυτό και αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ». Είμαι σίγουρη πως με τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο και το πλήθος των ικανών ανθρώπων που τον πλαισιώνουν θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά για τον τόπο μας και να αποδείξουμε έμπρακτα το σεβασμό μας και την αγάπη μας για αυτόν.