Ο Γιάννης Καρκαλάτος υποψήφιος με τον Γιάννη Μαλτέζο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γιάννης Καρκαλάτος υποψήφιος με τον Γιάννη Μαλτέζο

Αύγουστος 07, 2023 - 17:41

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” μεγαλώνει και ισχυροποιείται !

ΜΑΖΙ ΜΑΣ και ο Γιάννης Καρκαλάτος του Νικολάου και της Λευκοθέας.

Ο Γιάννης κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια του στο Κιβέρι και έχει καταγωγή και από την Ανδρίτσα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Δ. Βαρβουλέτου και πατέρας τριών παιδιών.

Γεννήθηκε στο Τορόντο, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, όπου υπήρξε για χρόνια πρόεδρος της κοινότητας των ελλήνων φοιτητών, που αριθμούσε τότε 2000 μέλη. Ήταν όνειρο ζωής για αυτόν η επιστροφή στον τόπο του και το πραγματοποίησε το 1990. Εργάσθηκε για 20 χρόνια στο χώρο του marketing σε Πολυεθνικές εταιρείες. Σήμερα ασχολείται με τη γη καθαρά από επιλογή, αναπτύσσοντας τα τελευταία χρόνια πολλαπλές καλλιέργειες ιδιαίτερες, όπως φραγκόσυκα , αμύγδαλα κτλ

Υπήρξε ιδρυτής πριν από 23 χρόνια του κινήματος- όπως έλεγε και στα παιδιά που συμμετείχαν - “ΚΙΒΕΡΙ ΜΠΑΣΚΕΤ”. Για την υπερπροσπάθεια αυτή, που παρέμεινε τόσα χρόνια χάρη στην αφοσίωση του σε αυτό που έκανε και στην αγάπη του προς τα παιδιά τιμήθηκε με την συμμετοχή του στο ντοκυμαντέρ “FREEDOM BESIEGED” που προβλήθηκε και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum των Δελφών το 2020.

Εντάσσεται στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Μαλτέζο και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης θέλοντας μια νέα δημοτική αρχή που θα αναγνωρίζει έμπρακτα την αξία που έχει ο αθλητισμό για τη νεολαία και που θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες αναγνωρίστηκαν παγκοσμίως αλλά όχι στον τόπο τους.

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !