Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ μετά από άγρια επεισόδια με Κροάτες χούλιγκαν

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ μετά από άγρια επεισόδια με Κροάτες χούλιγκαν

Αύγουστος 08, 2023 - 12:47

EUROKINISSI SPORTS

Σοκ προκαλεί η είδηση πως από τις άγριες συμπλοκές έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας μετά από ντου οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ νεαρός φίλαθλος της ΑΕΚ τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τις άγριες συμπλοκές μεταξύ τους.

Ο 22χρονος άτυχος φίλος της ΑΕΚ έφερε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο προκαλώντας του με αυτό τον τόσο βίαιο τρόπο τον θάνατο έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Επίσης, από τις άγριες συμπλοκές που εκτυλίχθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια οκτώ άνθρωποι. Πρόκειται για τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την αστυνομία έγιναν 98 συλλήψεις, με τους 90 να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ και τους υπόλοιπους να είναι υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο.

Παρά την απαγόρευση μετακινήσεων για τον αγώνα των προκριματικών του Champions League της ΑΕΚ με την ομάδα από το Ζάγκρεμπ πάνω από 100 οργανωμένοι οπαδοί της Ντίναμο έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα σε αυτοκινητοπομπή.

Στην εθνική οδό, εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Από εκεί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, καδρόνια ρόπαλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Οι Αρχές προχώρησαν σε 96 συλλήψεις:

Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες.

Φωτογραφία άρθρου: EUROKINISSI SPORTS