Ανδρουλάκης από Τρίπολη: Νέο ξεκίνημα με νέα πρόσωπα στην Πελοπόννησο (pics)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδρουλάκης από Τρίπολη: Νέο ξεκίνημα με νέα πρόσωπα στην Πελοπόννησο (pics)

Αύγουστος 19, 2023 - 13:20

Λίγο πριν από τις 12:30 το Σάββατο 19 Αυγούστου κατέφθασε στο Ξενοδοχείο «Μαίναλον» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αναστάσιο Χειβιδόπουλο, προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος στην Αρκαδία, ενόψει των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Τον κ. Ανδρουλάκη υποδέχθηκαν στην είσοδο του ξενοδοχείου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Κουτσούλης, ο βουλευτής του Κινήματος Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και τα στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους οι κκ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, Γιάννης Μπουντρούκας, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Παπούλιας κ.ά.

Ο κ. Ανδρουλάκης πριν από την κλειστή σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής δήλωσε:

 «Το ΠαΣοΚ είναι το κόμμα εκείνο που έκανε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρέπει να υπάρχουν σχήματα που θα εργαστούν για να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και την καθημερινότητά τους, και όχι σχήματα που η μόνη προτεραιότητά τους είναι να στηριχθεί η πολιτική της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Έχουμε επιλέξει την ανανέωση με πρόσωπα που θα εργαστούν καθημερινά για πολιτικές που βελτιώνουν τις υποδομές, που δημιουργούν ένα πλαίσιο ανάπτυξης στην Πελοπόννησο, μια αειφόρο ανάπτυξη για τους πολλούς, με μειωμένες ανισότητες και με αλλαγές που χρειάζεται ο πολίτης για να μείνει εδώ, για να μείνουν τα παιδιά του εδώ».

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε κοντά μας τον κ. Κουτσούλη, που είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, ένας άνθρωπος που έχει αναδειχθεί από την τοπική κοινωνία, για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Φωτογραφίες: arcadiaportal.gr