Ο Δήμας Γεώργιος υποψήφιος με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δήμας Γεώργιος υποψήφιος με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Αύγουστος 21, 2023 - 14:16

Ονομάζομαι Δήμας Ι. Γεώργιος, έχω γεννηθεί και διαμένω στη Μιδέα τα 49 χρόνια της ζωής μου όπου έχω δημιουργήσει και τη δική μου οικογένεια. Με τη σύζυγό μου Αγγελική έχουμε αποκτήσει έναν γιο τον Γιάννη, 19 ετών.

Είμαι υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού 22 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία 17 εργάζομαι και υπηρετώ στον Αρχαιολογικό χώρο Μιδέας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινάει από πιο παλιά όταν και είχα διατελέσει πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μιδέας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα 6 χρόνων. Κατόπιν, το ενδιαφέρον για τον τόπο μου με ωθούσε διαρκώς στο να εμπλέκομαι ενεργά με τα πολιτικά πράγματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γιατί μέλημά μου πάντα ήταν και είναι η ανάπτυξη, η ευημερία και η πρόοδος τόσο των συνδημοτών, όσο της περιοχής και του Δήμου μας.

Αποφάσισα λοιπόν να συνταχθώ με τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο, αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο και σπουδαίο επιστήμονα-ιατρό, ο οποίος ξεχωρίζει για το ήθος του, τις απόψεις και τις πεποιθήσεις του. Το κύρος, η μόρφωση και η παιδεία του είναι σε θέση να πάνε αυτόν τον τόπο μπροστά καθώς το όραμά του έχει εμπνεύσει όλους εμάς να παραστούμε στο πλευρό του και όλοι μαζί στο όνομα «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» να ενωθούμε και να αναγνωρίσουμε το πραγματικό καλό του τόπου μας.

Γι αυτό κι εγώ με την σειρά μου, αναγνωρίζοντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του υποψήφιου δημάρχου και ασπαζόμενος τις σκέψεις του και το όραμά του, δηλώνω ανοιχτά υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ναυπλιέων.

#nafpliaenomeni
#dimitriopapadimopoulo