Μανώλης Μάκαρης από Τρίπολη: Οι περιφερειάρχες δεν πρέπει να είναι οι «yes men» των κυβερνήσεων (pics)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μανώλης Μάκαρης από Τρίπολη: Οι περιφερειάρχες δεν πρέπει να είναι οι «yes men» των κυβερνήσεων (pics)

Αύγουστος 21, 2023 - 18:50

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Μανώλης Μάκαρης επισκέφθηκε την Τρίπολη τη Δευτέρα 21 Αυγούστου το απόγευμα, προκειμένου, όπως είπε ο ίδιος, να πραγματοποιήσει η περιφερειακή παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος» από την κεντρική μεγάλη πόλη της Πελοποννήσου και πρωτεύουσα της Αρκαδίας την ανακοίνωση της προγραμματικής διακήρυξης και την παρουσίαση των υποψηφίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μαίναλον στην πλατεία Άρεως, και σε αυτήν έδωσαν το «παρών» τα μέλη του κόμματος, ανάμεσά τους ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Στάικος και το μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιώργος Φαράντος.

Ο κ. Μάκαρης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους προτού ξεκινήσει η εκδήλωση, είπε:

«Ξεκινάμε από την όμορφη και ιστορική πόλη σας η παραταξη μας έχει ως βασικό στόχο και σκοπό τον άνθρωπο, να φροντίσουμε τη δίκαιη ανάπτυξη. Δυστυχώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι από τις φτωχότερες της Ευρώπης και της Ελλάδας. Στη δική μας την περίπτωση, ξεκινήσαμε από τη βάση, η ίδια η βάση του κόμματός μας με επέλεξε. Είμαι 15 χρόνια στην αυτοδιοίκηση, 25 χρόνια στο δημόσιο σύστημα υγείας».

Οι αλλαγές που ζητεί ο κόσμος είναι να μπορέσουμε να κατευθύνουμε την ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας, να έχει στόχο τους πολλούς και όχι τα συμφέροντα.

Οι περιφερειάρχες δεν πρέπει να είναι οι Yes Men των κυβερνήσεων».