Η Βασιλική Τζιανή υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Βασιλική Τζιανή υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Αύγουστος 21, 2023 - 20:30

Τρίτη υποψηφιότητα στα Ίρια η Βασιλική Τζιανή μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαι γέννημα θρέμμα από τα ΙΡΙΑ. Ιδιωτικός υπάλληλος, όσον αφορά την επαγγελματική μου ενασχόληση. Παντρεμένη και μητέρα δυο ανήλικων τέκνων.

Η αγωνία μου είναι μεγαλώνοντας τα παιδιά μου σε τι περιβάλλον θα ζήσουν, ποια θα είναι η ποιότητα ζωής τους και τι ευκαιρίες θα τους δοθούν, την στιγμή που μια πανέμορφη περιοχή, με τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, όχι απλώς δεν έχει αξιοποιηθεί από την δημοτική αρχή, αλλά τουναντίον έχει εγκαταλειφθεί πλήρως.

Μου έγινε μια πρόταση για να ασχοληθώ ενεργά στον τόπο μου από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, έναν άνθρωπο που γνωρίζοντάς τον είδα στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο αποφασισμένο να αξιοποιήσει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο κάθε τόπος στον δήμο μας, δημιουργώντας έτσι μια νέα επανεκκίνηση για το μέλλον, αντάξια της ιστορικότητας, του πολιτισμού και του φυσικού κάλλους της κάθε περιοχής.

Απάντησα καταφατικά και θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται , στα ΙΡΙΑ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΙΑΝΗ