Το “Πάμε αλλιώς” για το πανηγύρι που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ στην Καρυά στις 28 Αυγούστου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το “Πάμε αλλιώς” για το πανηγύρι που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ στην Καρυά στις 28 Αυγούστου

Αύγουστος 27, 2023 - 18:24

Η τοπική κοινότητα της Καρυάς αποτελεί έναν πολιτιστικό παράδεισο για τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Εδώ και αρκετά χρόνια ο πολιτιστικός σύλλογος της Καρυάς διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων, με εμβέλεια που ξεπερνά τα στενά όρια του Δήμου μας, στο τελευταίο 15ημερο του Αυγούστου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυάς, έλαβε την ομόφωνη απόφαση να προβεί σε ακύρωση των εκδηλώσεων καθώς ο άνθρωπος που αποτελεί την ψυχή του συλλόγου και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών, περνά την δυσκολότερη περίοδο στη ζωή ενός ανθρώπου και πατέρα.

 

Δυστυχώς η ΚΕΔΑΜ, αγνόησε τη δύσκολη αυτή συγκυρία και διοργανώνει πανηγύρι στις 28 Αυγούστου στην πλατεία της Καρυάς με τη γνωστή κομπανία που έχει γυρίσει όλα τα χωριά του Δήμου μας.

Δυστυχώς οι λέξεις ανθρωπιά και αλληλεγγύη είναι άγνωστες στους διοικούντες τον Δήμο, όμως στα χωριά μας η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι αξίες διαχρονικές που διατηρούν εδώ και αιώνες την ελληνική ύπαιθρο ζωντανή.

Εμείς ως παράταξη δεν θα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις και καλούμε και όσους σκέφτονται να παρευρεθούν, να κλείσουν για λίγο τα μάτια τους, να σκεφτούν και να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ