Αυστηρή προειδοποίηση Νίκα: Κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αυστηρή προειδοποίηση Νίκα: Κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ

Αύγουστος 29, 2023 - 11:20

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο, έστειλε ένα μήνυμα στους συνεργάτες του και στους αντιπεριφερειάρχες. Κατ' αρχάς, επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν είναι πολιτικά εμπλεκόμενος στις εκλογές του Οκτωβρίου, υπογραμμίζοντας ότι δεν απεμπολεί τις πολιτικές και ιδεολογικές του πεποιθήσεις, και στη συνέχεια έστειλε ένα μήνυμα στους «δικούς του», ζητώντας να μην ισχυρίζονται ότι τα έργα που έγιναν τα τελευταία πέντε χρόνια στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου έγιναν από τους ίδιους.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι η μεγάλη μας φτώχεια, είναι ότι τα μέσα ελέγχονται και όποιος τα ελέγχει, ελέγχει τα πάντα.

«Επειδή διαβάζω κι εγώ διάφορα, και λυπάμαι γιατί είμαστε σε μια εποχή που αυτός που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης ελέγχει τα πάντα, επαναλαμβάνω ότι εγώ είμαι αμέτοχος στη διαδικασία των εκλογών, χωρίς να αφίσταμαι από τις πολιτικές και ιδεολογικές μου θέσεις, όλοι αυτοί οι οποίοι γράφουν και μιλούν ότι με σέβονται, είναι αυτοί που με πολέμησαν και ο σεβασμός τους είναι υποκριτικός καικ τους το λέγω δημόσια να μην το ξαναπoύν,και παρακαλώ τους συνεργάτες μου να μην λένε ότι τα έργα τα έκαναν αυτοί στους νομούς, γιατί δεν τα έκαναν αυτοί.

Εγώ παραιτήθηκε, πριν από πολλούς μήνες. Πήγα και είπα ότι δεν αντέχω με τέτοιες συνθήκες, δεν αντέχω να με υπονομεύετε κάθε μέρα. Για να μην πω άλλα, κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ, γιατί εγώ δεν είμαι σαν κάτι άλλους που δεν μιλάνε, δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορώ να κάνω».