Η Σερέτη - Λεονταρίτη Αθηνά υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Σερέτη - Λεονταρίτη Αθηνά υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Αύγουστος 30, 2023 - 12:19

'Ενατη υποψηφιότητα στο Τολό η Σερέτη - Λεονταρίτη Αθηνά μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όλοι με γνωρίζετε από τα παιδικά μου χρόνια γιατί εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και δημιούργησα την οικογένεια μου. Όλοι επίσης παρακολουθείτε την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως καλλιτέχνης φωτογράφος που με τις εκθέσεις της τοπικής μας ζωής και των ποικίλων ιδιωτικών και δημόσιων δραστηριοτήτων, προσπαθώ να συμβάλλω μαζί με άλλους στην ανύψωση της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου.

Από τη δημόσια αυτή δραστηριότητα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι για να ανέβει το επίπεδο ζωής μας, πρέπει και οι τοπικοί άρχοντες να επιδείξουν την αντίστοιχη ευαισθησία και δημιουργικότητα.

Τα συμβαίνοντα εσχάτως, στη πόλη του Ναυπλίου, στην πρώτη επίσημη πρωτεύουσα της Ελλάδος, την πόλη με την ασύγκριτη αισθητική μας λυπούν όλους, γιατί φαίνεται ότι όλη αυτή η ομορφιά που μας περιβάλλει, δεν έχει τιθασεύσει τα άλογα κούρσας, την υποκειμενική βαρβαρότητα, την προσωπική βαρβαρότητα, και τα πάθη των αρχόντων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφάσισα την ανάμειξη μου στα κοινά, ώστε η καλλιτεχνική ευαισθησία, η διαπροσωπική ευγένεια, και η δημιουργικότητα να αποκτήσουν μια ακόμα φωνή.

Στρατεύομαι λοιπόν με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη όπως και με τα πολλά άλλα μέλη του συνδυασμού του.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του στο Τολό, στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.

ΣΕΡΕΤΗ-ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΑΘΗΝΑ