Νίκας: Τα έργα τα κάναμε εμείς, κανείς δεν μπορεί να λέει «εγώ» (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκας: Τα έργα τα κάναμε εμείς, κανείς δεν μπορεί να λέει «εγώ» (vid)

Αύγουστος 30, 2023 - 14:20

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο περιφερειάρχης περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη 30 Αυγούστου στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη.

Ο κ. Νίκας μίλησε για το πιλοτικό πρόγραμμα τεχνογνωσίας και εξειδικευμένων πρακτικών σηροτροφίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου και στις σκέψεις της περιφερειακής αρχής να γίνει στην Μεγαλόπολη χωροθέτηση εγκατάστασης μορεώνα.

Λίγη ώρα πριν ο κ. Νίκας πραγματοποίησε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των ΔΑΟΚ της περιφέρειας και τους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες για το θέμα.

Επίσης ο κ. Νίκας υπέγραψε συμβάσεις για έργα στην Αρκαδία.

Το ένα έργο αφορούσε την αποκατάσταση της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Μεγαλόπολης – Καλαμάτας στα όρια του νομού, ενώ το άλλά έργο είχε τίτλο «Βελτίωση βατότητας της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Άστρους προς Αη Γιώργη Βαθεια»

Ο περιφερειάρχης για ακόμα μια φορά έκανε έκκληση στην κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει ως οφείλει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, γιατί υπάρχει κίνδυνος οι εργολάβοι να τα εγκαταλείψουν.

Ο κ. Νίκας δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στην χθεσινή σύσκεψη των ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι η περιφέρεια δεν κλήθηκε σε αυτή, ενώ στο παρελθόν έχει στηρίξει οικονομικά τις επιχειρήσεις.

Τέλος ο κ. Νίκας μίλησε για το πολιτικό κλίμα στο περιφερειακό συμβούλιο, αλλά και στα «ρουσφέτια» τα οποία δεν θα επιτρέψει να περάσουν από το ΠεΣυ.

«Πολλά από τα έργα που έχουμε κάνει έχουν στηριχθεί ομόφωνα από το ΠεΣυ και κανείς δεν μπορεί να λέει «εγώ» έκανα έργα, αλλά θα πρέπει να λέει εμείς» τα κάναμε.

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις Νίκα για έργα και ΚΤΕΛ