Έρχεται ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις το «Tripolis Street Food Festival» (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έρχεται ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις το «Tripolis Street Food Festival» (pics,vid)

Σεπτέμβριος 01, 2023 - 16:00

Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση το 2ο «Tripolis Street Food Festival» είναι γεγονός. Οι συνδιοργανωτές του υπαίθριου event της Αρκαδίας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Το «Tripolis Street Food Festival» θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και θα αναπτυχθεί στην πλατεία Άρεως.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης και την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης  ανοίγουν τις πύλες του Tripolis Street Food Festival στις 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Άρεως.

Σε αυτό το event οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Τρίπολης θα μπορέσουν να δοκιμάσουν διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, γλυκές απολαύσεις, χρωματιστά cocktails. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού σε αυτό το φεστιβάλ θα βρείτε πολλή μουσική από γνωστούς καλλιτέχνες και DJs, μεγάλες προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, θα αφήσουν την καλύτερη επίγευση του καλοκαιριού σε ένα 3ήμερο πάρτι!

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, καλωσόρισε τους ομιλητές και συντόνισε την συνέντευξη, δίνοντας τον λόγο αρχικά στον περιφερειάρχης περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη.

Ο κ. Νίκας συνεχάρη τον κ. Τρουπή για την εκδήλωση που διορθώνει το «Tripolis Street Food Festival» η οποία έχει ως περιεχόμενα της γευσιγνωσία. Η χώρας μας δυστυχώς δεν έχει αξιοποιήσει όσο μπορούσε τον τουρισμό που είναι σχετικό με την γαστρονομία.

Η περιφέρεια στηρίζει οικονομικά την εκδήλωση η οποία θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου ευχαρίστησε τον κ. Τρουπή και το επιμελητήριο για την πρόσκληση και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το event την περσυνή χρονιά.

Ο δήμος είναι δίπλα σε όλους τους φορείς, δίπλα στο Επιμελητήριο, στους δημότες και στις επιχειρήσεις

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θ. Ζούζουλας μίλησε για την διοργάνωση, τονίζοντας ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις τις μέρες που θα είναι σε εξέλιξη το«Tripolis Street Food Festival» θα έχουν προσφορές, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βρουν νέα προϊόντα σε καλύτερες τιμές.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφεστιατόρων κ. Αθανασιάδης, είπε ότι στόχος είναι να συνεχίσει για πολλά χρόνια η συγκεκριμένη εκδήλωση. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική, φαγητό και θα προσφέρει χαρά και διασκέδαση.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε πολλές ακόμα παρόμοιες ή και όχι εκδηλώσεις

Τέλος ο κ. Τρουπής μίλησε για το «Tripolis Street Food Festival» και για τις προσπάθειες του επιμελητηρίου. Η φετινή εκδήλωση θα είναι πολύ καλύτερη από την περσυνή, γιατί υπάρχει η εμπειρία και η κατάλληλη προετοιμασία για ένα νέο ανανεωμένο «Tripolis Street Food Festival»

Επενδύσαμε σε αυτή την διοργάνωση και όλες οι υποδομές που θα στηθούν στην πλατεία Άρεως ανήκουν στο Επιμελητήριο

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της διοργάνωσης:

Παρασκευή 8/9, από τις 18:00 έως τις 00:00

Σάββατο 9/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

Κυριακή 10/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη Τύπου για το 2ο «Tripolis Street Food Festival»