Ο Παναργειακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Παναργειακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Σεπτέμβριος 03, 2023 - 20:27

Ο Παναργειακός πήρε έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι την πρόκριση μέσα στο 'Υπατο στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και τώρα πλέον περιμένει αντίπαλο από την Super League 2.

Η ομάδα του Άργους ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Ροντρίγκεζ ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά μετά ο Ποτουρίδης με προσωπική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτα κάνοντας το 1-1.

Στην συνέχεια και παρά την προσπάθεια των δύο ομάδων δεν άλλαξε κάτι με τον Α.Ο. Υπάτου και τον Παναργειακό να οδηγούνται στην παράταση και από εκεί την διαδικασία των πέναλτι για να βγει ο νικητής.

Στην διαδικασία των πέναλτι μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Καραργύρης ο οποίος έκανε δύο αποκρούσεις και έστειλε τον Παναργειακό στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ 3-4.

Βασικός ο Γιάννης Τσιώλης ωστόσο αντιταστάθηκε γιατί τραυματίστηκε από τον Χατζιβασσιλείου στο 41’, στο βασικό σχήμα και ο Άγγελος Γάσπαρης.

Α.Ο. Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Ντρούγκας, Μκρτσιάν, Μπακαούκας, Σταγάκης, Μπούσης, Γλυνός, Βαλμάς (74′ Μπάρο), Τσίπρας, Αλμπάνης, Ποτουρίδης.

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης (60′ Φλώρος), Σάντο, Ροκάι, Τσιώλης (41′ λ.τρ. Χατζηβασιλείου), Μαρίνης, Γάσπαρης (60′ Μούγιος), Προίκας, Ντε Σόουζα (94′ Τσιράκης), Ροντρίγκεζ (60′ Αντωνιάδης).