Ο Ηλίας Σταθόπουλος υποψήφιος με τον Δημήτρη Ορφανό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ηλίας Σταθόπουλος υποψήφιος με τον Δημήτρη Ορφανό

Σεπτέμβριος 04, 2023 - 19:09

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα στο Ναύπλιο και διαμένω μόνιμα στο Δρέπανο Αργολίδας. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο και την Διοικητική Επιστήμη. Συνεχίζω τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο Ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας Δημήτρης Ορφανός ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Η απόφαση αυτή προήλθε ύστερα από πολλή σκέψη.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια μετερχεται μιας κακής εσωστρέφειας, μη παραγωγικής λειτουργίας, με έργα βιτρίνας, παραγκωνίζοντας τα χωριά και τις κωμοπόλεις.

Ένα μοντέλο που τίποτα δεν έχει να προσφέρει στο τόπο μας παρά μόνο λόγια και φληναφήματα. Ο Δήμος μας έχει όλα τα αγαθά, τα εργαλεία και τα μέσα για να αναπτυχθεί με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών μέσω των προϊόντων, της Περιφερειακής ανάπτυξης, την ανάδειξη των πολιτιστικών χαρακτηριστικών των χωριών μας μέσω των τουριστικών προγραμμάτων, μετασχηματίζοντας την πόλη, στοχεύοντας την ενεργειακή αυτονομία ώστε τα νοικοκυριά να αποδεσμευτούν από τα υπέρογκα τιμολόγια ρεύματος, μεταβαίνοντας σε ένα πρότυπο έξυπνης πόλης, πιο καθαρής σεβόμενη τον πολίτη, πράσινης, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής μέσω μιας ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης. Ένα Δήμο που μπορούμε να μένουμε όλες και όλοι.

Γιαυτό κι εγώ μπαίνω σε αυτή τη μάχη, είναι μια μάχη αξιών που πρέπει να νικήσουμε για όλους και όλες μας.
Χρειάζεται το στοιχείο της ανανέωσης, της νέα γενιάς στην πολιτική, της γενιάς μου, ανθρώπους με μεράκι που θέλουμε να καταπιαστούμε και να σας κοιτάμε στα μάτια με καθαρότητα και εντιμότητα.

Σε αυτή τη μάχη θα είμαστε νικητές!

Με εκτίμηση,

Ηλίας Σταθόπουλος,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων