Βόλεϊ : Τα κορίτσια του Ναυπλίου κέρδισαν το ντέρμπι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ : Τα κορίτσια του Ναυπλίου κέρδισαν το ντέρμπι

Νοέμβριος 26, 2013 - 15:26

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων,η ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ κέρδισε το ντέρμπι με το ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α' με σκορ 3-1(25-22,25-21,16-25,25-14).Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι πριν ξεκινήσει και το έδειξαν και οι παίκτριες μέσα στο γήπεδο.Στα 2 πρώτα σετ οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκόρ,με τη   ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ να είναι πιο αποφασιστική στο τέλος και παίρνει δύσκολα τα σετ.
    Στο 3ο ο ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α' ανέβασε πολύ την απόδοσή του και πήρε το σετ εύκολα με 25-16.Και ενώ όλοι περίμεναν να πάει το παιχνίδι στο ται-μπρεικ η ομάδα του ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α' αδικαιολόγητα ''κάθησε'' αγωνιστικά,πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Ναυπλίου και πήρε εύκολα το σετ με 25-14 και το παιχνίδι με 3-1!

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α'(Μπούκουρας Γ.):Σιαμπλή Κ,Χοβαρδά Α-Μ,Παναγιωτοπούλου Μ,Ιωάννου Κ,Παπασπυροπούλου Κ,Χοβαρδά Δ, Γρίβα Α,Μπούκουρα Θ,Υψηλάντη Φ,Χιόνη Α,Παπαμήτρου Φ,Κοτίτσα Π.
ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ(Διαμαντή Κ.):ΣτεφανοπούλουΚ,Χρυσοβέργη Ν,Κετρόι Α,Τρίκκα Γ,Μπελεσιώτη Μ,Σταύρου Α, ΧατζησοφρονίουΜ,Κατσουλιέρη Α,Σταθογιαννοπούλου Μ,Χορμή Μ,Γεωργίου Ε,Ηλιάδη Ε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που έγινε στο κλειστό του Άργους ο ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Β' κέρδισε με σκόρ 3-0 (25-20,25-23,25-19) την ομάδα των ΛΥΚΑΙΩΝ από τη Μεγαλόπολη. Με μια ομάδα που αποτελείται μόνο από παγκορασίδες η ομάδα του ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Β' έκανε καλή εμφάνιση και έδωσε υποσχέσεις!
ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Β'(Μπουγιώτη Α.): Αιβαλιώτη, Κουγιά, Μουσταίρα, Λαμπροπούλου, Κρέκα, Αργυράκη, Σωτηροπούλου, Κατρίτση, Μαύρα,Ψαρρού,Καλή,Μπλάτσου.
ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ(Δάρρας Α.): Κανέλλου,Καρατζαφέρη,Κλασογιάννη,Καικα,Κορολή,Αργυροπούλου Α, Καραλέκα, Βελισσάρη, Χατζοπούλου,ΑργυροπούλουΧ,Παγκράτη.