«Φωτιά» στις δημοσκοπήσεις - Πού έχει προβάδισμα ο Π. Τατούλης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Φωτιά» στις δημοσκοπήσεις - Πού έχει προβάδισμα ο Π. Τατούλης

Σεπτέμβριος 13, 2023 - 09:20

«Φωτιά» έχουν πάρει οι δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες των μεγάλων εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας. Βέβαια, σε αυτό το στάδιο, τα αποτελέσματα δεν είναι ανακοινώσιμα ή εν πάση περιπτώσει είναι νωρίς για να έχουμε σαφή εικόνα.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Πτωχός έχει προβάδισμα στην παράσταση νίκης, αλλά ο κ. Τατούλης, που κατεβαίνει επικεφαλής μιας ανεξάρτητης παράταξης χωρίς κομματικό χρώμα, έχει προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

Σύμφωνα με δημοσκόπηση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, που έχω υπόψη μου η υποψηφιότητα του «γαλάζιου» κ. Πτωχού καταγράφει μεν δυναμική ως προς την παράσταση νίκης όπου ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας προηγείται έναντι του κ. Τατούλη με σοβαρή διαφορά, ωστόσο, στην πρόθεση ψήφου ο πρώην περιφερειάρχης προηγείται του κ. Πτωχού, με κάποια διαφορά.

Ενδιαφέρον μεγάλο υπάρχει και ως προς το ενδεχόμενο δεύτερου γύρου, όπου επίσης απ’ ό,τι μαθαίνω τα ευρήματα της έρευνας θα συζητηθούν, σημειώνει η ίδια πηγή.

Περισσότερα, προσεχώς...