Ο Μιχαήλ Σερασκέρης υποψήφιος με τον Δημήτρη Ορφανό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Μιχαήλ Σερασκέρης υποψήφιος με τον Δημήτρη Ορφανό

Σεπτέμβριος 14, 2023 - 21:43

Ο Μιχαήλ (Μάκης) Σερασκέρης , δημότης Ανυφίου, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Ανυφίου, με το συνδυασμό « Όραμα Δημιουργίας », με υποψήφιο δήμαρχο το Δημήτρη Ορφανό. Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, όντας πρώτος εκλεγμένος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Ανυφίου Μιδέας κατά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τον τότε συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο κάλεσμα του υποψήφιου δήμαρχου κ. Δημητρίου Ορφανού, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά.

Ας θυμηθούμε έργα και πράξεις του αξιόλογου δημ. συμβούλου, που αναδεικνύουν την πολύπλευρη κοινωνική του δράση στο χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης στη μικρή κοινωνία του Ανυφίου και όχι μόνο.

• Συνέβαλε αποτελεσματικά με προσωπική εργασία στη διαμόρφωση της πλατείας του Ανυφίου, κατασκευάζοντας παρτέρια και φυτεύοντας δέντρα και λουλούδια, τα οποία συντηρεί αδιαλλείπτως μέχρι σήμερα.

• Ύψωσε και συντηρεί με δικά του έξοδα την ελληνική σημαία στο καμπαναριό του Αγίου Δημητρίου.

• Συνεισέφερε τα μέγιστα στη διαμόρφωση των πλατειών Ανυφίου και Πλατανιτίου, δωρίζοντας στον Πολιτιστικό Σύλλογο των δύο αυτών τοπικών κοινοτήτων μεγάλο αριθμό δέντρων σκίασης και καλλωπιστικών φυτών.

• Δώρισε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Αγγελοπούλιου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή με πέντε (5) οθόνες προς διευκόλυνση του έργου των δασκάλων και της εκπαίδευσης των μαθητών, δύο (2) φορητούς υπολογιστές, έναν (1) βιντεοπροβολέα, μία (1) τηλεόραση και βοηθητικά έπιπλα.

• Δώρισε ένα (1) διπλό, ξύλινο, σπαστό κρεβάτι στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, δύο (2) εκτυπωτές στην Ορθοπεδική Κλινική του ανωτέρω νοσοκομείου, δέκα (10) παλμικά οξύμετρα κατά την περίοδο του κορονοϊού στα συνεργεία της Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) Αργολίδας, βοηθώντας στη διενέργεια rapid tests, καθώς επίσης και πέντε (5) παλμικά οξύμετρα και υγειονομικό υλικό στο Κ.Υ. Άργους.

• Προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στο έργο καλλωπισμού και κατασκευής του αύλιου χώρου του νοσοκομείου Άργους, δωρίζοντας δέντρα και φυτά, δεχόμενος μάλιστα και ιδιαίτερο ευχαριστήριο μήνυμα από τη διοικήτρια του νοσοκομείου κα Σαρίδη για τη συνεισφορά του.

• Επίσης προσέφερε φαγώσιμα προϊόντα (κυρίως φρούτα και λαχανικά) στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας (ΑΜΕΑ Αργολίδας) και σε άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής, καθώς είναι ενεργό μέλος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής, συλλέγοντας συχνά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

• Τέλος είναι ενεργό μέλος στο ΔΣ της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας και εθελοντής αιμοδότης.

Αναμφισβήτητα, η απόφασή του να συνεχίσει την ενασχόλησή του με τα δημοτικά, στηρίζεται στη γνώση των προβλημάτων του Δήμου μας και ειδικά της τοπικής κοινότητας Ανυφίου, γνώση που απέκτησε μέσα από τη θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στηριζόμενος στη σχέση αξιοπιστίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του ίδιου και των συμπολιτών του, θα επιδιώξει για άλλη μια φορά να υπερασπιστεί τα οράματα, τα ιδανικά και την αγάπη όλων για τον τόπο που ζούμε.
 
‘Φίλες και Φίλοι,
Θα δουλέψουμε μαζί με όραμα και πρόγραμμα για ένα Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο. Με όπλα μας την εμπειρία, τη γνώση και τη δίψα μας να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας, θα αγωνιστούμε μαζί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξή σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον.’