Βασίλης Μάνθος: Όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα της πρόκρισης!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βασίλης Μάνθος: Όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα της πρόκρισης!

Σεπτέμβριος 15, 2023 - 15:21

16/17 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 18.30 κλειστό Ν. Κίου

Η στιγμή που όλοι περιμένουν, η πρεμιέρα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες με την ευχή και την προσδοκία όλων να ακολουθήσουν και άλλοι!

Το έργο του Διομήδη θα είναι πολύ δύσκολο. Αντιμετωπίζουν τη δευτεραθλήτρια Ισλανδίας, με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία η οποία έχει στην κατοχή της 16 Πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα στη χώρα της. Οι Λύκοι όμως είναι αποφασιμένοι και προετοιμασμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Με το γνωστό τους πάθος και πείσμα και τη δίψα για τη νίκη να δίνουν το σύνθημα της πρόκρισης.

Αυτό το διήμερο δεν περισσεύει κανείς. Τα παιδιά δε θα είναι μόνα τους σε αυτή τη διπλή μάχη. Οι 20 λύκοι του παρκέ θα έχουν στο πλευρό τους όλους εμάς που από την κερκίδα θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά. Να τους στηρίζουμε και να τους πάρουμε από το χέρι όταν χρειαστεί, δίνοντας τους τη θετική μας ένέργεια και την ώθηση που χρειάζονται. Γεμίζουμε το γήπεδο και στηρίζουμε τα όνειρα των Λύκων μας!!!

Αυτό ζητάει και ο αρχηγός μας Βασίλης Μάνθος. Σφικτά ψηλά οι γροθιές, ένα με τον κόσμο, και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα της πρόκρισης!

«Παίζουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εναντίον μιας μεγάλης Ισλανδικής ομάδας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κυπέλου. Η προετοιμασία έχει τελειώσει, ήρθε η μεγάλη στιγμή να αντιμετωπίσουμε κατάματα τους αντίπαλους και με το παιχνίδι μας να κυνηγήσουμε ό,τι μας αναλογει. Έχουμε προπονηθει και προετοιμαστεί κατάλληλα, σωματικά αλλά και ψυχικά γι αυτά τα δύο ματς, γνωρίζοντας τη δυσκολία και τη κούραση λόγω των αγώνων που θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που μας υποστήριξε πέρυσι στη σεζόν, ήταν σίγουρα το κινητήριο έναυσμα για να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας. Τους περιμένουμε αύριο και αυτό το Σαββατοκύριακο να έρθει να μας υποστηρίξει, έτσι ώστε να αρχίσουμε όπως φιλοδοξούμε και να ζήσουμε άλλη μια σεζόν έτσι όπως τη θέλουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας!»

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!