Market Pass: Άνοιξε ο τελευταίος κύκλος αιτήσεων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Market Pass: Άνοιξε ο τελευταίος κύκλος αιτήσεων

Σεπτέμβριος 15, 2023 - 16:50

Σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 άνοιξε ο επόμενος – και τελευταίος όπως όλα δείχνουν – κύκλος αιτήσεων του Market Pass για την ενίσχυση των νοικοκυριών απέναντι στο αυξημένο κόστος ειδών διατροφής, με ποσά που ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας, κυμαίνονται από 22 έως 100 ευρώ το μήνα εφόσον η καταβολή του γίνει σε άυλη ψηφιακή κάρτα.

Για τους παλαιούς δικαιούχους που είχαν ήδη λάβει την οικονομική ενίσχυση τους προηγούμενους μήνες δεν απαιτείται εκ νέου υποβολή της αίτησης. Ωστόσο, μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου εάν έχει μεταβληθεί ο αριθμός IBAN του τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους, σε σχέση με την πρώτη καταβολή ή εάν επιθυμούν να τροποποιήσουν τον τρόπο χορήγησης της ενίσχυσης, ώστε να τους καταβληθεί στην ψηφιακή κάρτα, οπότε θα είναι προσαυξημένη κατά 20%.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.vouchers.gov.gr είτε μέσω των Κ.Ε.Π. από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2023.