Τατούλης: Η αλληλεγγύη μπαίνει πάνω από νομοθετικές ρυθμίσεις (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης: Η αλληλεγγύη μπαίνει πάνω από νομοθετικές ρυθμίσεις (video)

Νοέμβριος 29, 2013 - 19:17

Σμυρνιώτης: Η Ιστορία της Πελοποννήσου είναι αυτή, η οποία πρέπει να παραδειγματίσει

Γερμανός Πρέσβης: Για να ξεπεραστεί η κρίση χρειάζονται εμπνευσμένοι πολίτες όπως οι Πελοποννήσιοι

Πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενημέρωση σχετικά με την οικονομική δραστηριότητα της περιφέρειας αλλά και της πολιτισμικής και ιστορικής της αξίας, στα πλαίσια συνάντησης του Πέτρου Τατούλη με τον Γερμανό πρέσβη. Στη συνεδρίαση το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Τρίπολης, κος Σμυρνιώτης.

Ο κος Τατούλης, ιδιαίτερα χαρούμενος, μίλησε για το πνεύμα αισιοδοξίας της Περιφέρειας, που χωρίς αυτό δε θα ευοδώνονταν οι προσπάθειες χρόνων, ενώ ανέφερε ότι ο πρέσβης είναι ένας απ’ τους σημαντικότερους φίλους όλου αυτού του εγχειρήματος, και δε σταματά να διαφημίζει όπου βρεθεί, ότι η Πελοπόννησος στηριζόμενη στις προσπάθειες των ανθρώπων της προσπαθεί να διεκπεραιώσει και το κατορθώνει το δύσκολο ρόλο που της έχει ανατεθεί.

Στα πλαίσια της επίσημης διήμερης επίσκεψης του κου Ντοκ στην Πελοπόννησο, ο κος Δήμαρχος τοποθετήθηκε, αναφερόμενος σε συμβούλους αλλά και στον φιλοξενούμενο και δήλωσε ότι η Ιστορία της Πελοποννήσου είναι αυτή, η οποία πρέπει να παραδειγματίσει και να υπερπηδήσει εκείνη τη δύσκολη περίοδο, την οποία βιώνει κοινωνικά και οικονομικά όλη η Χώρα.

Από την άλλη όμως, υπάρχει κι εκείνη η σημαντική καμπή, είπε ο κος Σμυρνιώτης, όπου θεμελιώνει την ορθή πορεία της Χώρας, στα γενικότερα πλαίσια της ενιαίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και στόχο έχει τη συμμετοχή της Ελλάδας ως ισότιμου μέλους στην Ε.Ε.

Μετά τη ρήση του γερμανού πρέσβη στο ότι οι Έλληνες πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και στις δυνάμεις για να ορθοποδήσουν, παρουσιάστηκε γενικά και στη συνέχεια ανά περιφερειακή ενότητα η Πελοπόννησος.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι αποτελείται από πέντε περιφερειακές ενότητες, οι τομείς ανάπτυξης οικονομίας με τον τουρισμό και τον αγροτικό τομέα να πρωταγωνιστούν, καθώς και η πολιτιστική αξία και ιστορική έκαστης ενότητας μεμονωμένα

83NjXkUOu2I