«Δημήτρης Καμπόσος - Αλλαγή Πορείας»: Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε κύριε Μαλτέζο εκτός από εσάς που ζείτε στον πύργο σας!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Δημήτρης Καμπόσος - Αλλαγή Πορείας»: Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε κύριε Μαλτέζο εκτός από εσάς που ζείτε στον πύργο σας!

Σεπτέμβριος 20, 2023 - 12:14

Ευτυχώς που οι κάτοικοι του Κουτσοποδίου γνωρίζουν τι γίνεται στο χωριό και δεν παρασύρονται από τους λαϊκιστές. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης κ. Μαλτέζος, μέσα στον πανικό του για την επερχόμενη ήττα του, σε ένα μεγάλο πλέγμα δρόμων πολλών χιλιομέτρων που ασφαλτοστρώθηκε στο Κουτσοπόδι, βρήκε να πει πως ήταν και κτήματα δυο αντιδημάρχων (Sic) των οποίων το Κουτσοπόδι είναι τόπος καταγωγής και διαθέτουν κτήματα διάσπαρτα σε αυτό!

Εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο αυτό να αναφέρουμε ότι στον ίδιο δρόμο έχουν κτήματα οι υποψήφιοι του κ. Μαλτέζου , κ. Νέζος Δημήτρης και κ. Παιδάκης Χρήστος υποψήφιος και Α΄ξάδερφος του κ. Μαλτέζου ή σε άλλον από τους ασφαλτοστρωμένους  δρόμους η Υποψήφια του κ. Μαλτέζου  Ζουλούμη Μαρία. Όπως επίσης υπάρχουν ιδιοκτησίες και άλλων υποψηφίων από άλλες παρατάξεις.

Οι δρόμοι αυτοί εξυπηρετούν εκατοντάδες κατοίκους οι οποίοι είτε κατοικούν είτε διαθέτουν κτήματα γύρω από αυτούς τους δρόμους. Δυστυχώς με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει την νοοτροπία του, «εμείς και οι άλλοι».

Ας αφήσει ο κ. Μαλτέζος λοιπόν τα πυροτεχνήματα διότι με αυτή την τακτική καταρρέει καθημερινά και τα ποσοστά του τείνουν σε μονοψήφια νούμερα…

Δημήτρης Καμπόσος - Αλλαγή Πορείας