Μάριος Ρέσκος: Λυπάμαι για τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών o κ. Μαλτέζος!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μάριος Ρέσκος: Λυπάμαι για τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών o κ. Μαλτέζος!

Σεπτέμβριος 20, 2023 - 15:46

Μάριος Ρέσκος: Λυπάμαι για τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών o κ. Μαλτέζος! - Αποδεικνύει  τον πανικό που άρχισε να τον διακατέχει μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα της παράταξής του.

«Την εντιμότητά μου και την προσφορά μου στο Δήμο και σε όλους τους δημότες, ασχέτως τόπου διαμονής τους, δεν επιτρέπω σε κανένα να την αμφισβητήσει.

Προφανώς έχει γίνει αντιληπτό ότι οι δημότες εκφράζονται με πολύ θετικά σχόλια για το πρόσωπό μου και για τούτο ο κ. Μαλτέζος επιχειρεί να με πολεμήσει με τη δημιουργία αστήρικτων αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος μου.

Βασίζεται όμως σε εσφαλμένη ενημέρωση από συμβούλους του καταγόμενους από το Κουτσοπόδι. Προφανώς δεν του ανέφεραν ότι το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης που υλοποιήθηκε είναι εγκεκριμένο, έχει υπαχθεί από διετίας στο πρόγραμμα αγροτικής  οδοποιίας, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και αφορούσε σε ασφαλτοστρώσεις οδών σε μήκος πολλών χιλιομέτρων.

Ίσως "λησμόνησαν" να του αναφέρουν ότι από τις συγκεκριμένες οδούς, στις οποίες αναφέρεται, εξυπηρετούνται πέραν των 200 ιδιοκτησιών και μάλιστα κάποιες από τις ιδιοκτησίες αυτές ανήκουν και σε υποψηφίους συμβούλους της δικής του παράταξης όπως και σε συμβούλους άλλων παρατάξεων καταγόμενους από το Κουτσοπόδι.

Λυπάμαι για τον ολισθηρό δρόμο που επιλέγει να κινηθεί ενόψει εκλογών αποδεικνύοντας τον πανικό που άρχισε να τον διακατέχει μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα της παράταξής του.»

Μάριος Ρέσκος
Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Άργους Μυκηνών με την παράταξη Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος