Γιάννης Λυκοσκούφης: ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ λοιπόν για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Λυκοσκούφης: ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ λοιπόν για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας!

Οκτώβριος 01, 2023 - 19:20

Μια εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν άκουσε και δεν γνώριζε για το ελάχιστο έργο, για την υπερχρέωση του Δήμου, για την υστεροβουλία, για τις απευθείας αναθέσεις, για την αλαζονική και προσβλητική συμπεριφορά του απερχόμενου δημάρχου.

Στις προσεχείς λοιπόν δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!!! Η μοναδική δημοτική παράταξη που εκφράζει την Ελπίδα για την πραγματική Αλλαγή στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Και αυτό διασφαλίζεται από το πρόγραμμα που κατέθεσε αλλά και το ψηφοδέλτιο της. Ένα ψηφοδέλτιο που δεν απαρτίζεται μόνο από πολύ αξιόλογους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, νέους επιστήμονες, καταξιωμένους επαγγελματίες,  απαρτίζεται από παιδιά με καθαρό βλέμμα και καθαρή καρδιά. Για τα οποία ακόμακαι όταν διαφωνείς μαζί τους γνωρίζεις ότι δεν διαφωνούν από υστεροβουλία ή ιδιοτέλεια. Είναι παιδιά με δημοκρατική συνείδηση, με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο τους, που δεν θα γίνουν ποτέ οι υποτελείς του οποιουδήποτε επικεφαλής. Είναι παιδιά που είναι απέναντι στον οποιοδήποτε εκφράζει μισαλλόδοξο λόγο και επιδεικνύει αλαζονικήσυμπεριφορά, είναι απέναντι στον οποιοδήποτε πορφυρογέννητο πιστεύει ότι η ζωή του χρωστάει να γίνει δήμαρχος, είναι απέναντι στον οποιοδήποτε «μετανοημένο» που έχει την απαίτηση να συγχωρεθούν τα επαναλαμβανόμενα λάθη του και να γίνει ο ίδιος βεζίρης στη θέση του βεζίρη.

Αυτά τα παιδιά εξασφαλίζουν την φερεγγυότητα της πρότασης και του προγράμματος της παράταξης ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.

Με αυτά τα παιδιά είμαι και εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ζητώ τη ψήφο των συνδημοτών μου.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ λοιπόν για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας!!!

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ για να αναπνεύσει και ανθίζει ο Τόπο μας!!!

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ με καθαρό βλέμμα και καθαρή καρδιά!!!

Γιάννης Λυκοσκούφης
Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Άργους-Μυκηνών
Καθηγητής Πανεπιστημίου-Γεωπόνος