Α1 Αργολίδας: Αργοναύτης - Ερμής Κιβερίου 2-2 (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Αργοναύτης - Ερμής Κιβερίου 2-2 (φωτο-βίντεο)

Οκτώβριος 01, 2023 - 22:20

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο της Ν. Κίου ανάμεσα στον Αργοναύτη και τον Ερμή Κιβερίου που έληξε τελικά ισόπαλο με 2-2, για την 2η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία Αργολίδας

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν.

Τελικά το ματς κρίθηκε στο 92' όταν από κόρνερ ο Κορωνίδης έπιασε δυνατή και καρφωτή κεφαλιά για να κάνει την απόκρουση του αγώνα ο Μαυρόγιαννης σώζοντας την εστία του Αργοναύτη.

Το γήπεδο της Ν. Κίου δυσκολεύει πάντα τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών για κάτι καλό. Έτσι και σ' αυτό το παιχνίδι παρά το ότι και οι δύο προσπάθησαν να παίξουν, τελικά κατέφυγαν στις γνωστές σέντρες στην αντίπαλη περιοχή, ψάχνοντας το λάθος του αντιπάλου. Έστω και έτσι όμως, το ενδιαφέρον των φιλάθλων κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα και όλοι παρακολούθησαν το ματς με αγωνία μέχρι το τέλος.

Ο Ερμής προηγήθηκε στο 18' με τον Γκρίτζαλη με κεφαλιά, μετά από ωραίο συνδυασμό και σέντρα του Διαμαντή. Ο Αργοναύτης απάντησε άμεσα και στο 21' ο Λίτσο μετά από βαθιά μπαλιά με κεφαλιά, ισοφάρισε.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το δεύτερο γκολ, και το κατάφεραν όταν ο Μαρούσης βρήκε το Γιάννο στην αντίπαλη περιοχή, ο Μαυρόγιαννης έσωσε προς στιγμή το γκολ αλλά η απόκρουση πήγε στον Διαμαντή που με πλασέ έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη ο Αργοναύτης έφερε τη μπάλα γρήγορα στην περιοχή του Ερμή προσπαθώντας να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 60' όταν ο Λιαγκρής πήρε την κεφαλιά προς την περιοχή των φιλοξενουμένων, η άμυνα αδράνησε και ο Πούτσι με πλασέ ισοφάρισε.

Το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν το τρίτο γκολ. Όμως ελάχιστες φάσεις δημιουργήθηκαν για να φτάσουμε στο 92' και να κάνει ο Μαυρόγιαννης τη σωτήρια απόκρουση και να παραμείνει το σκορ στο 2-2.

Διαιτητές: Παπαγεωργόπουλος Ι., Αργυρόπουλος Α., Κοτσοβός Κ.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Α1 Αργολίδας, 2η αγωνιστική: Αργοναύτης Ν. Κίου - Ερμής Κιβερίου 2-2