Ο Δημήτρης Σκαρπέντζος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δημήτρης Σκαρπέντζος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Οκτώβριος 03, 2023 - 14:31

Συνδημότες και συνδημότισσες του δήμου Άργους Μυκηνών γεννήθηκα και κατοικώ στην Δαλαμανάρα!

Είμαι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης ! Από μικρός έχω ενταχθεί στον χώρο του αθλητισμού πρώτα σαν αθλητής στίβου και παίζοντας ποδόσφαιρο και αργότερα σαν προπονητής ποδοσφαίρου!

Η πρόωρη ωρίμανση μου λόγω της απώλειας του πατέρα μου αποτέλεσε την βασική παράμετρο εξόδου μου στην κοινωνία! Έτσι από πολύ νωρίς έψαξα,άσκησα και υιοθέτησα αξίες μέσα από την πηγή της ζωής! Η εργατικότητα μου η κοινωνικότητα μου και η αποτελεσματικότητα μου με έκαναν να οργανώσω μέσα σε δύσκολες ευθύνες ζωής μια προσωπικότητα αξιόπιστη και κυρίως υπεύθυνη χωρίς ιδιαίτερους τίτλους που και αυτοί πολλές φορές είναι λέξεις κενές περιεχομένου!

Η ιδιαίτερα τιμητική στο πρόσωπο μου πρόσκληση του Δημάρχου των έργων όχι μόνο με συγκίνησε καθώς μας συνδέουν και συγγενικοί δεσμοί αλλά και η καταφατική μου απάντηση δόθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Φίλοι και φίλες θέτω ταπεινά τα εφόδια μου στην διάθεση της παράταξης του Δ. Καμπόσου αναμορφωτή του δήμου μας! Του οποίου τα έργα αλλά κυρίως η αποδοχή του από τον κόσμο του έδωσαν τρεις συντριπτικές νίκες πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα! Και αποτελούν τα εχέγγυα για την τέταρτη μια ακόμα πολύ πιο ώριμη και δημιουργική 5ετια!..

Δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο συντάσσομαι υποσχόμενος να δώσω κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου. Για ένα καλύτερο αύριο του δήμου μας !! Με το σύνθημα .."πάμε τίμια και καθαρά "

Δημήτρης Σκαρπέντζος

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άργους Μυκηνών

με την δημοτική παράταξη ''Δημήτρης Καμπόσος - Αλλαγή Πορείας''