Η «Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος» απαντά στον Γιάννη Μαλτέζο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η «Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος» απαντά στον Γιάννη Μαλτέζο

Οκτώβριος 03, 2023 - 17:10

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Κ. Μαλτέζο  ως πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας πόσες απευθείας αναθέσεις, εντός και εκτός Αργολίδας, έχετε κάνει για εργασίες και προμήθειες;»  

Κ. Μαλτέζο  ως πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας γιατί δε μας ανακοινώνετε τα εκατομμύρια των απευθείας  αναθέσεων, εντός και εκτός Αργολίδας, που έχετε κάνει για εργασίες, προμήθειες κ.λ.π;  Γιατί δεν αποκαλύπτετε και στους συνεργάτες σας την αλήθεια και την πραγματικότητα και τους εκθέτετε με το να κατηγορούν το… δήμο για τις απευθείας αναθέσεις; Γιατί τους παρασύρετε σε έναν σχολιασμό ο οποίος θα έπρεπε  να γίνεται για το πρόσωπό σας;

Κύριε επερχόμενε επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης: Είναι λογικό να μην μπορείτε να χωνέψετε το 15% που σας δίνουν οι δημοσκοπήσεις και να προσπαθείτε να παρουσιάσετε την νομιμότητα ως καταγγελία.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια για να μιλήσετε πέντε μέρες πριν τις εκλογές για υποτιθέμενες παρατυπίες; Από το άγχος της μη εκλογής σας; Μόνο για προεκλογικούς λόγους; Ντροπή σας. Επιτέλους κοιταχτείτε στον καθρέφτη πριν βγείτε να ρίξετε τη λάσπη που οι υποψήφιοί σας την… καταναλώνουν και την αναπαραγάγουν τυφλά. Γιατί στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος…

Επί της ουσίας του θέματος, πρόκειται για ένα άθροισμα εργασιών οι οποίες έγιναν με καθ΄ όλα νόμιμες διαδικασίες και με πρωτεύοντα σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Αν ενδιαφερόσασταν έστω και λίγο να μάθετε κάποιες βασικές διαδικασίες του δημοσίου, στα χρόνια που βρίσκεστε στην τοπική αυτοδιοίκηση,  θα ξέρατε πως δεν μπορείτε να αφήνετε έναν ολόκληρο δήμο χωρίς καύσιμα επειδή π.χ. τελειώνει μια σύμβαση, όπως αυτή των καυσίμων και αναγκάζεσαι για διάφορους γραφειοκρατικούς λόγους να προχωράς σε απευθείας ανάθεση η οποία είναι φυσικά καθ όλα νόμιμη.

Όπως λέει και γνωστή ρήση, εσείς που κάθεστε αφήστε ήσυχους εκείνους που δουλεύουν!

Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος

 

Δελτίο Τύπου