Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Κυριακάτικο Δελτίο

Μάρτιος 25, 2012 - 10:55

Καλημέρα,
Πέρασε το Over της Ρέντινγκ με την Μπλάκπουλ, μας τα χάλασε για άλλη μια φορά η Σίτυ με την ισοπαλία που έφερε με την Στόουκ ενώ στο Τσέλσι – Τοτεναμ δεν είχαμε καθόλου γκολ. Άρα 1/3 άσχημα μας πήγε το Σάββατο. Πάμε τώρα στα της Κυριακής. Τρεις οι επιλογές μου.
 
391: 2 (1,60)
Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός: Τα έχουμε πει για την Δόξα, δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία. Σε ρολό κομπάρσου για τα τελευταία παιχνίδια, ήδη κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν και στην Λιγκ 2. Ο Λεβαδειακός δεν είναι άσχημη ομάδα, νομίζω την αδικεί η θέση που είναι, γιατί και ωραία μπάλα παίζει αλλά και καλή ομάδα είναι. Όλα τα λεφτά είναι αυτό το ματς για τους Βιωτούς. Απουσίες για τους γηπεδούχους: Ψυχογιός,Σοιλεδης,Γκαρακλίδης μάλλον εκτός και Λιμα,Παπαδόπουλος. Για την Λειβαδιά: Μουλόπουλος και Μελισσάς.
446: 1 (1,60)
Παρι Σεν Ζερμεν – Μπορντό: Κάτι σαν ντέρμπι από τα παλιά, μόνο που η διαφορές είναι τεράστιες πλέον. Έχει την τύχη στα χεριά της η Παρι, η νικάει και παραμένει πρώτη (κέρδισε η Μονπελιέ το Σάββατο) η χάνει και μπαίνει σε περιπέτειες. Το σίγουρο είναι ότι το Σαμπιονα φέτος είναι για γερά νεύρα καθώς η Παρι με την Μονπελιέ πάνε χέρι χέρι μέχρι στιγμής. Άσσος λοιπόν για την Παρι που δεν νομίζω να γκελάρει απέναντι σε μια πολύ μέτρια φέτος Μπορντό. Αμφότερες η ομάδες, προέρχονται από ισοπαλίες. Καμία απουσία για τους γηπεδούχους, χωρίς Γκουφραν η Μπορντό.
418: Over (1,45)
Αγιαξ – Αϊντχόφεν: Ντέρμπι στην Ολλανδία που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τον τίτλο. Από νίκες και οι δυο ομάδες προέρχονται. Ο Αγιαξ έχει έξι συνεχόμενες νίκες και έχει σκοράρει 19 γκολ σε αυτές. Μεγάλη νίκη επί της Χερενφεν για την ομάδα του Κοκου με 5-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Επειδή η δυο ομάδες έχουν διαφορά μόλις 2 βαθμών δεν θα επιλέξω σημείο αλλά θα πάω στα πολλά γκολ. Over λοιπόν σε αυτό το ματς. Χωρίς Σουλειμανι,Εμπεσιλιο,Σιγκθορσον και Μποιλσεν ο Αγιαξ. Χωρίς μόνο τον Ισακσον η Αϊντχόφεν.
Καλή Επιτυχία.