Τρίπολη: Περιφερειακή συνάντηση και ημερίδα με θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρίπολη: Περιφερειακή συνάντηση και ημερίδα με θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους (pics,vid)

Οκτώβριος 18, 2023 - 12:20

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης η Ενημερωτική και Οργανωτική Ημερίδα για θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους και την οργανωτική δομή Συλλόγων και Ομοσπονδίας, στα πλαίσια των περιφερειακών συνδιασκέψεων.

Στην ασφυχτικά κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) υποδέχθηκε συνταξιούχους όλων των νομών της Πελοποννήσου συμπεριλαμβανομένων και της Ηλείας και της Αχαίας για μια ουσιαστική και κυρίως εποικοδομητική επικοινωνία με τα μέλη για όλα τα κεντρικά θέματα που ταλανίζουν τους συνταξιούχους,

Στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησε ο κ. Ηλίας Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιος Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου για τα μείζον ζητήματα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο επίκεντρο.

Ο κ. Ηλίας Ηλιόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στην ακρίβεια και στην μνημονιακή αποδυνάμωση των συντάξεων τονίζοντας την άμεση ανάγκη επαναφοράς της 13ης και 14ης σύνταξης, στην ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς, στα αναδρομικά αλλά και στο σημαντικό ζήτημα των συντάξεων χηρείας.

Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν θέσεις και ακούστηκαν προτάσεις από τους συλλόγους των συνταξιούχων των νομών οι οποίες και θα εκτεθούν τις επόμενες μέρες στους αρμοδίους κυβερνητικούς φορείς.