Τρίπολη: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 12χρονο μέσα σε Γυμνάσιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρίπολη: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 12χρονο μέσα σε Γυμνάσιο

Οκτώβριος 26, 2023 - 10:00

Η εγκληματικότητα των ανηλίκων έχει «χτυπήσει» και την πόρτα της δικής μας πόλης. Χθες το βράδυ δύο ανήλικοι προσπάθησαν να κλέψουν έναν άλλον ανήλικο και συνελήφθησαν (δείτε ΕΔΩ) αλλά επίσης, χθες το μεσημέρι, σε Γυμνάσιο της Τρίπολης, δύο ανήλικοι προσπάθησαν να κλέψουν το ποδήλατο ενός μαθητή και, όταν έγιναν αντιληπτοί, τον χτύπησαν στην πλάτη και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που έχουμε από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, επίθεση από δύο ανήλικους (11 και 14 ετών) δέχθηκε στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) ένας 12χρονος μέσα σε Γυμνάσιο της Τρίπολης.

Ενώ βρίσκονταν στο σχολείο, οι δύο ανήλικοι προσπάθησαν να κλέψουν το ποδήλατό του και, όταν τους αντελήφθη, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στην πλάτη. Ο 12χρονος δεν χρειάστηκε πρώτες βοήθειες, όπως μας είπαν από την Αστυνομία.

Ο παθών προχώρησε σε καταγγελία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας 34χρονος (πατέρας του 14χρονου δράστη) και μία 29χρονη (μητέρα του 11χρονου δράστη).

Τέτοια περιστατικά είναι εξαιρετικά λυπηρά, πόσω μάλλον όταν συμβαίνουν εντός σχολικής μονάδας, σε ώρα λειτουργίας του σχολείου. Οφείλουμε ως κοινωνία να προβληματιστούμε, καθώς και άλλα, πιο σοβαρά περιστατικά έχουν συμβεί εντός και εκτός σχολείων στην πόλη μας.