Αγωνία για τον 29χρονο που αγνοείται στην Ηλεία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγωνία για τον 29χρονο που αγνοείται στην Ηλεία

Νοέμβριος 01, 2023 - 13:30

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης του 29χρονου Άγγελου Άβντιου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής από το Βαρθολομιό.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 29χρονος άνδρας, μαζί με τον αδελφό του έφθασαν στην περιοχή του Βαρθολομιού το βράδυ του Σαββάτου, από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όπου και μένουν μόνιμα και φιλοξενήθηκαν σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 7:00 ο Άγγελος, ενώ έπινε καφέ με τον αδελφό του, ξαφνικά έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το που πάει, και χωρίς να πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, χρήματα και το διαβατήριό του, τα οποία και βρέθηκαν στο σπίτι.

Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη, τη στιγμή που η αγωνία των δικών του ανθρώπων, χτυπά «κόκκινο», αφού ο Άγγελος έχει να δώσει σημάδια ζωής από το πρωινό της Κυριακής.

Η δήλωση της εξαφάνισής του έγινε τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της Γαστούνης, ενώ στις έρευνες εκτός από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετέχουν πυροσβέστες από την Υπηρεσία των Λεχαινών καθώς επίσης και δυνάμεις από την 6 ΕΜΑΚ της Πάτρας.