«Σύγχρονοι Έλληνες Ολυμπιονίκες» Έκθεση Ψηφιδωτών στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Σύγχρονοι Έλληνες Ολυμπιονίκες» Έκθεση Ψηφιδωτών στο Άργος (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 13, 2013 - 13:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ψηφιδωτών Έργων  της Σούλας Χρίστου «Σύγχρονοι Έλληνες Ολυμπιονίκες» πραγματοποιήθηκαν το  βράδυ της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου, στην Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών που λειτουργεί στο πλαίσιο των δράσεων της ΚΕΔΑΜ.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10.30 – 20.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

    Η έκθεση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού / 1ου Πελοποννησιακού Επαγγελματικού Συνεδρίου, που έχει ξεκινήσει από τις 10 Δεκεμβρίου και θα λήξει στις 15 Δεκεμβρίου 2013.  
Το Συνέδριο γίνεται με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Πανελληνίους Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Το Συνέδριο υποστηρίζουν ο Δήμος Τρίπολης, ο Δήμος Καλαμάτας, ο Δήμος Άργους Μυκηνών, ο Δήμος Κορινθίων, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και ο Δήμος Σπάρτης. Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται με την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.).
    
Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν: ο Δημοτικός Σύμβουλος - Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ - Πρόεδρος Νομαρχιακού τμήματος Φυσικής Αγωγής Ν. Αργολίδας, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Άργους Μποζονέλος Τρ., ο Αντιπρόεδρος Δ.Κ.  Άργους Καλούσης Κ., ο Δημοτικός Σύμβουλος Χατζηγεωργίου Η., ο Πρόεδρος ΠΕΠΦΑ Δρ. Δημήτρης Γρηγοριάδης,  ο Αντιπρόεδρος ΠΑΣΥΓΥ. Δώρος Κλεοβόλου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΠΕΠΦΑ Ντίζος Χριστόφορος,  ο Πρόεδρος ΙΔΕΑΤ (Ινστιτούτο Διεθνούς Αθλητικού Δικαίου) Μαλάτος Στέλιος, κ.α.

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr