Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου: Θέλουμε σχολείο να φωτίζει και όχι να φοβίζει (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου: Θέλουμε σχολείο να φωτίζει και όχι να φοβίζει (φωτο-βίντεο)

Νοέμβριος 06, 2023 - 15:08

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου της Νέας Κίου συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις του για τις συνθήκες που επικρατούν στο σχολείο το απόγευμα τις Κυριακής κρέμασε ένα πανό στα κάγκελα του σχολείου το οποίο έγραφε «θέλουμε σχολείο να φωτίζει και όχι να φοβίζει».

Σύμφωνα με γονείς το πανό αυτό το κατέβασε άντρας Ρομά και το πέταξε στα σκουπίδια με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στο σημείο τη Δευτέρα το πρωί και να κληθεί και η αστυνομία .

Οι γονείς επανατοποθέτησαν το πανό. Στο σχολείο βρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος και ο επικεφαλής της παράταξης ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ Πέτρος Θωμόπουλος. Βίντεο https://youtu.be/Wyx0OVsZbvA?si=UAHf5WKD65uvJtyT

Ακολούθησε η προγραμματισμένη συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αργολίδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Σίδερη για το θέμα που έχει προκύψει με την παραβατικότητα στο σχολείο από παιδιά Ρομά .

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Α. Πουλάς , ο νέος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος και ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών  Γ. Αθανασόπουλος.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου: Θέλουμε σχολείο να φωτίζει και όχι να φοβίζει