Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Γονέων του Δήμου Ναυπλιέων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Γονέων του Δήμου Ναυπλιέων

Νοέμβριος 06, 2023 - 18:14

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοέμβριου η εκδήλωση της Ένωσης γονέων του Δήμου Ναυπλιέων στο ΦΟΥΓΑΡΟ σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου με θέμα «Γονείς-Έφηβοι και επαγγελματικός προσανατολισμός». 

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση του κ. Δεμερτζή. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήματα που απασχολούν γονείς και παιδιά σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και γεννήθηκε η ανάγκη για μια συνέχεια τέτοιου είδους συναντήσεων, καθώς η χθεσινή εκδήλωση ήταν μια πρώτη εισαγωγή και γνωριμία με τον εισηγητή και το θέμα. 

Από τη μεριά της η Ένωση γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν αυτή την πρώτη προσπάθεια και όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της όπως και το ΦΟΥΓΑΡΟ για την φιλοξενία και δεσμεύεται πως θα υπάρχει συνέχεια σε συναντήσεις, ημερίδες και ενημερώσεις για ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων, γονείς και μαθητές.