Χάντμπολ: ο Διομήδης νίκησε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: ο Διομήδης νίκησε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 15, 2013 - 09:47

φωτογραφία MotionTeam-eurokinissi

Καταιγιστικός ο Διομήδης, υπέταξε τον ΠΑΟΚ σε βαριά ήττα με 29-18 και έφυγε αλώβητος από την κατά παράδοση "καυτή" έδρα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Διομήδης, ίσως σε ένα από τα συγκλονιστικότερα και καλύτερα παιχνίδια της φέτος, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου έδειξε ότι ήθελε πολύ περισσότερο τη νίκη. Οι παίκτες του Διομήδη έδωσαν σήμερα τον καλύτερο φετινό τους εαυτό και για 60 ολόκληρα λεπτά κυριάρχησαν μέσα στο γήπεδο προσφέροντας απόλυτη ουσία και αρκετό θέαμα.

Η αμυντική γραμμή λειτούργησε σαν ασφυκτικός κλοιός απέναντι στους παίκτες του ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντάς τους σε βιαστικές και λανθασμένες επιλογές, άριστα εκμεταλλευόμενες μάλιστα, καθώς οι αιφνιδιασμοί των "Λύκων" ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα, με αιχμές του δόρατος τους Σαμαρά (5 γκολ), Μαστορόγιαννη (8 γκολ), Τάσκοβιτς (5 γκολ) και Μεγαλοοικονόμου (4 γκολ).

Χωρίς τους τραυματίες Μάλλιο και Δεληγιάννη, ο Διομήδης πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν εκ των διεκδικητών της τελικής τετράδας και επιστρέφει στο Άργος, με το μυαλό του στον αμέσως επόμενο αγώνα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο την Χ.Α.Ν.Θ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου (18.00).

Η σπουδαία εμφάνιση της ομάδας μας σχολιάστηκε και από τον προπονητή του ΠΑΟΚ κο Στέλιο Υετίων, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: "Μία πάρα πολύ σκληρή ήττα, μια πάρα πολύ κακή βραδιά, απέναντι σε μία ομάδα με την πραγματική σημασία της λέξης. Είναι προφανώς δίκαιη η νίκη του Διομήδη, καθώς και ο τρόπος που επετεύχθη".

Πεντάλεπτα: 1-1, 2-3, 3-6, 5-9, 6-12, 7-16 (ημχ), 9-18, 10-21, 11-22, 15-25, 16-27, 18-29

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Νικολαϊδης Χ., Περβανάς, Γουργούμης, Πίτσιος 1, Βότσης 2, Κοκκώνης, Ιλερής 4, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 5, Παπαδόπουλος, Τσακίρης 2, Τσίλης, Τρουμπέτας 3, Τσεσμετζίδης 1, Κεσίδης.

Διομήδης (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μεγαλοοικονόμου 4, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 5, Ανανιάδης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης 8, Κεδέρης 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 5, Δεληγιάννης, Ζαραβίνας 1, Χαντέλης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν

Δίλεπτα: 4-4

Πέναλτι: 1/1 - 3/4

(φωτογραφίες  MotionTeam-Eurokinissi/ Βασίλης Βερβερίδης)

www.argolidaportal.gr