Α1 Αργολίδας: Νίκη με ανατροπή για τον Ερμή Κιβερίου επί του Πανασιναϊκού (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Νίκη με ανατροπή για τον Ερμή Κιβερίου επί του Πανασιναϊκού (φωτο-βίντεο)

Νοέμβριος 07, 2023 - 19:18

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε στο γήπεδο του Τολού το Σάββατο ανάμεσα σε Πανασιναϊκό και Ερμή Κιβερίου. Τελικός νικητής ο Ερμής με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή του σκορ.  

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά και κυριαρχώντας στο χώρο του κέντρου απείλησαν με το Βλάχο και τον Λάπατα να ανοίξουν το σκορ.

Ο Ερμής απείλησε μια φορά με τον Διαμαντή που γύρισε τη μπάλα στη κενή εστία, αλλά ο αμυντικός έδιωξε πριν πάει στον Κατσίρη. Στο τέλος του α' ημιχρόνου, σε σουτ του Καζά, η μπάλα βρήκε στο Λυκομήτρο, αναπήδησε και στο χέρι του και δόθηκε πέναλτι. Το χτύπησε ο Μπούζντρα και άνοιξε το σκορ1-0.

Το β' ημίχρονο η είσοδος του Γιάννου άλλαξε τη μορφή του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι έγιναν αρκετά επικίνδυνοι. Ο Βαρβουλέτος ταλαιπώρησε αρκετές φορές την άμυνα και σε μία του σέντρα ο Γκρίτζαλης γύρισε τη μπάλα στο Διαμαντή που ισοφάρισε 1-1.

Η πίεση των παικτών του Κιβερίου έγινε μεγαλύτερη και λίγο πριν τη λήξη πέτυχαν το νικητήριο γκολ όταν μετά από κεφαλιά του Κατσίρη η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα, ο Βαρβουλέτος έκανε προβολή και ο Τσακάλης δεν κατάφερε να τη βγάλει από την εστία 1-2.

Ελάχιστα πριν το 1-2, ο Καζάς σε παράλληλη σέντρα λίγο έλειψε να σκοράρει.

Το παιχνίδι τελείωσε με τους παίκτες του Ερμή να πανηγυρίζουν μια δίκαιη νίκη αφού σε όλο το β ημίχρονο ήταν αισθητά καλύτεροι των αντιπάλων τους.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr 04/11/2023 Πανασιναϊκός - Ερμής Κιβερίου 1-2