Παρανομίες και ευτράπελα στο Λιμάνι του Ναυπλίου (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρανομίες και ευτράπελα στο Λιμάνι του Ναυπλίου (video)

Δεκέμβριος 17, 2013 - 11:19

Σ.Μαρίνος: Στο λιμάνι του Ναυπλίου καράβι συγκρούστηκε με όχημα

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας ήρθε το θέμα της μαρίνας του Ναυπλίου, παρών στην συζήτηση ήταν και ο Λιμενάρχης Ναυπλίου ο κ. Σπύρος Μαρίνος ο οποίος μιλησε για το συγκεκριμένο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου μίλησε για ένα σημαντικό έργο το οποίο δεν αποτελεί ζήτημα μόνο του Άργους και του Ναυπλίου αλλά ολόκληρης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Λιμάνι του Ναυπλίου είναι ένα διαχρονικό αίτημα αξιοποίησης στον τομέα της μαρίνας είπε η κ. Νικολάκου.
Στη συνέχεια ο κ. Σαραβάκος λέγοντας ότι θα ψηφίσει το έργο, τόνισε ότι στο θέμα της μαρίνας του Ναυπλίου θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τέλος είπε ότι το έργο αυτό μπορεί να βοηθήσει αλλά παράλληλα μπορεί και να βλάψει την περιοχή.

Ο Λιμενάρχης κ. Μαρίνος όπου βρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μιλησε του για το έργο της μαρίνας, λέγοντας ότι το έργο είναι αναπτυξιακό.
Έπειτα επεσήμανε ότι το Λιμάνι του Ναυπλίου έχει γίνει παρκινγκ αυτή τη στιγμή πράγμα το οποίο είναι παράνομο και απαγορεύεται δια νόμου. Τέλος μίλησε και για ένα ευτράπελο το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και δεν μιλά για τίποτε άλλο, από τη σύγκρουση πλοίου με όχημα το οποίο συνέβη στο Ναύπλιο.

Ο Περιφερειάρχης κ.Πέτρος Τατούλης είπε ότι πρέπει να αλλάξουμε ρότα, μη θέλοντας να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν από αυτούς που διαφωνούν με το έργο. Η περιφέρεια τόνισε θα συνεχίσει να υποστηρίζει το μοντέλο μιας και έχει την εντολή από τους πολίτες με τους οποίους μαζί διαπραγματεύτηκε το έργο. Αν δεν είναι η μαρίνα αναπτυξιακό έργο τότε ποιο είναι είπε χαρακτηριστικά και τελειώνοντας βεβαίωσε ότι το έργο δεν θα σταματήσει, θα προχωρήσει γιατί έχει χαράξει πορεία, που πάνω της θα στηθεί μια ολόκληρη κινητικότητα.

Έφη Καστραντά

skvwSzpyBvU