Τριάρα η Εθνική Ελπίδων στο γαλανόλευκο «κάστρο» του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τριάρα η Εθνική Ελπίδων στο γαλανόλευκο «κάστρο» του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Νοέμβριος 16, 2023 - 19:50

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 3-0 των Νήσων Φερόε στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και ανέβηκε στη 2η θέση του 7ου ομίλου των προκριματικών για το Euro Κ21 του 2025.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5' με τον Τζόλη, ενώ Κούτσιας (50') και ο Ζουγλής (57') καθάρισαν το παιχνίδι κάνοντας το 3-0 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Το μοναδικό άσχημο του αγώνα αυτού από πλευράς μας είναι πως η Εθνική μας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 80' αποβλήθηκε ο Κούτσιας με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από αψιμαχία με αντίπαλο του.

Με τη νίκη αυτή, η γαλανόλευκη ανέβηκε στη 2η θέση του 7ου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2025, έχοντας βέβαια δύο αγώνες περισσότερους σε σχέση με την Κροατία, που είναι 3η θέση αυτή την στιγμή.

Επόμενος παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα, αυτό ενάντια στην πρωτοπόρο Πορτογαλία, στις 20 Νοεμβρίου στις 16:00 και πάλι στην Τρίπολη και στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Τσοπούρογλου (46' Κουρφαλίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής (69' Παναγιώτου), Κίτσος, Κρυπαράκος, Καραμπέρης, Δαρέλας (87' Νιάρχος) , Ζουγλής (69' Μπελεβώνης), Τζόλης (87' Παναγίδης), Κούτσιας.

Νησιά Φερόε (Έιντιουν Κλακστάιν): Πέτερσεν, Γιοχάνεσεν (87' Κάλσμπεργκ), Πέτερσεν, Ρούσμποργκ, Μπρούνι (46' Άγκανρσον), Όρεγκαρντ (75' Έλινγκσγκάρντ), Νταμ, Νίλσεν (63' Όλσεν), Σάμουελσεν (63' Σόρενσεν), Μπάρερσον, Μνένι.

Το video του αγώνα:    https://www.youtube.com/live/tC5sxTF1qzM?si=RIAmBvonwnPt1xhb