Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων για το 2014

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων για το 2014

Δεκέμβριος 18, 2013 - 13:33

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος (αρχείο)

Εγκρίθηκε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων ο προϋπολογισμός του έτους 2014, ύψους 35 239 191 εκατ. ευρώ.

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του Δήμου ρεαλιστικό, αναπτυξιακό και με ανθρώπινο πρόσωπο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, στα αποτελέσματα που αρχίζουν να φαίνονται από τις προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του Δήμου, χωρίς να στερήσει από τους πολίτες καμία βασική υπηρεσία,

Ο κ. Κωστούρος κατά την διάρκεια της εισήγησής του τόνισε : «ο φετινός προϋπολογισμός βάζει τις βάσεις για την μόνιμη έξοδο του Δήμου από το φαύλο κύκλο των χρεών, είναι ένας προϋπολογισμός με έντονο κοινωνικό προσανατολισμό που εγγυάται τη διατήρηση μιας σειράς κοινωνικών υπηρεσιών και παροχών προς τους δημότες, αλλά και μιας σειράς άλλων υπηρεσιών που θεωρούνται απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Η δική μας πολιτική που αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό είναι μια πολιτική που έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη. Είναι μια πολιτική που υπηρετεί το συμφέρον του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας».

Τον προϋπολογισμό καταψήφισαν, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Άλλη πρόταση» και «Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου» και ο Δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χρόνης επίσης, παρών δήλωσαν ο επικεφαλής της παράταξης ««Νέα Ελπίδα» και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτριος Τσάκαλης,, Κώστας Τσιόδρας ,Ευάγγελος Βλαχάκης, και λευκό ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Κουτρουμπής.