Βόλεϊ: πρώτη νίκη του ΓΣΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ: πρώτη νίκη του ΓΣΑ

Δεκέμβριος 19, 2013 - 08:34

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο κλειστό της Τρίπολης πέτυχε τη 1η του νίκη για το πρωτάθλημα Γυναικών βόλεϊ  ο ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ.Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής τη Κυριακή το βράδυ σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές κέρδισε την ομάδα της Τρίπολης,ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,με σκορ 3-2 (17-25,25-12,25-17,24-26,16-14). Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον ΓΣΑ,αφού τα κορίτσια έδειχναν να είναι εκτός παιχνιδιού με αποτέλεσμα το σετ να τελειώσει εύκολα υπέρ του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ με 25-17.Στα 2 επόμενα σετ η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε και τα κέρδισε εύκολα με 25-12 και 25-17.Στο 4ο σετ έγινε ντέρμπι ,αλλά ο ΓΣΑ στο κρίσιμο σημείο πήρε διαφορά 3 πόντων,24-21 και έδειχνε ότι θα τελειώσει το παιχνίδι με 3-1 και παίρνοντας έτσι το  τρίποντο.Ένα σοβαρό λάθος του διαιτητή (καθαρό πιαστό) που δεν έδωσε και θα τελείωνε το σετ με 25-22 και τα παιδαριώδη λάθη του ΓΣΑ  στο φιλέ έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει ένα σερί 5-0 και να πάρει το σετ και στη συνέχεια να κυνηγήσει και το παιχνίδι. Στο 5ο σετ παρότι η ομάδα άλλαξε γήπεδο με πίσω στο σκορ (4-8) κατάφερε να γυρίσει το σετ και να το κερδίσει με 16-14 και τον αγώνα με 3-2 σετ.
Παρά τη νίκη προβληματίζει η εικόνα της ομάδας στο 1ο σετ και και οι κακές επιλογές στην επίθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Αποτέλεσμα αυτού να μην υπάρχει διάθεση και για άμυνα στη συνέχεια. Μια ομάδα που έχει 60% στο σερβίς και 70% στην υποδοχή θα πρέπει να τελειώνει τα παιχνίδια πολύ πιο εύκολα.

ΓΣ Άργους(Μπούκουρας Γ.):Μπουγιώτη Α,Σιαμπλή Κ,,Παναγιωτοπούλου Μ,Ιωάννου Κ,Παπασπυροπούλου Κ,Σαρρή Κ,    Κατσίρη Α,Μπούκουρα Θ,,Χιόνη Α, Καραμούντζου Κ,Νικολίτσα Μ,Μπιρλαντεάνου Τ.

ΣΕΦΑ Αρκαδικός(Πεντεφούντη Σ): Πεντεφούντη, Αργυροπούλου, Πολύδερα, Κάβουρα, Νικητοπούλου, Παινέση, Παπαγιάννη, Κοζιώκο,Δαβαρά,Χαραλαμποπούλου, Παπαηλίου,Παντελέ.

    Σε άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος Γυναικών η ομάδα της ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ κέρδισε μέσα στη Μεγαλόπολη την ομάδα της ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ με σκορ 3-0

    Λόγω αποχής των διαιτητών δεν έγιναν οι υπόλοιπες συναντήσεις της αγωνιστικής.