«Αγησίλαος»: 1η Παν - Πελοποννησιακή Συνέλευση στο Λουτράκι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Αγησίλαος»: 1η Παν - Πελοποννησιακή Συνέλευση στο Λουτράκι

Νοέμβριος 22, 2023 - 16:20

Στην 1Η Παν - Πελοποννησιακή Συνέλευση, που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της Πράξης  «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ από τον Μάιο του 2021, καθώς και το σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων για μία Πελοπόννησο δικαιωματική και συμπεριληπτική,  θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης. Η 1η Παν - Πελοποννησιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί

το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 με 15.00, στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων» του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου, στο Λουτράκι (0,5 χλμ. Εθνικής Οδού Ισθμού - Λουτρακίου, Λουτράκι, Τ.Κ. 203 00).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης οι:

    κ.κ. Διονύσιος, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους
    Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
    Γεώργιος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου (προς επιβεβαίωση)
    Βασίλειος Νανόπουλος, Δήμαρχος Κορινθίων
    Νικόλαος Σταυρέλης, νέος Δήμαρχος Κορινθίων
    Νικόλαος Καραλής, Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να στείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: esamea2@pel.cosmotemail.gr, το αργότερο έως την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε.Σ.Α.μεΑ., στην κα Μαίρη Σίδερη, στο τηλέφωνο 2710 221964 (8.00 - 16.00).

Η ημερίδα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΣΑμεΑ esamea.gr και της σελίδας της ΕΣΑμεΑ στο facebook .facebook.com/ESAmeAgr

Σκοπός της Πράξης «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”»,  είναι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου και η πρόσβαση και επανένταξη των ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στην αγορά εργασίας.