Απάντηση ΔΟΠΠΑΤ στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απάντηση ΔΟΠΠΑΤ στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου

Δεκέμβριος 20, 2013 - 14:58

φωτο EUROKINISSI

Για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου επέλεξαν το δρόμο της εξυπηρέτησης μικροπολιτικών συμφερόντων – άραγε ποιών – και της συκοφάντησης του ΔΟΠΠΑΤ, του προέδρου του αλλά, αυτή τη φορά, και του ίδιου του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανού.

Προς οριστική αποκατάσταση της αλήθειας:

Το εάν οι εκπρόσωποι του Ναυτικού Ομίλου  βρίσκονται «στο σκοτάδι» όπως λένε, οφείλεται στο ότι οι ίδιοι ουδέποτε απευθύνθηκαν στον ΔΟΠΠΑΤ για να ενημερωθούν και στο ότι δεν παρακολουθούν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά περιορίζονται στην δημοσίευση λασπολογικών και συκοφαντικών κειμένων.

Όπως όλοι στην πόλη γνωρίζουν, καταβάλλεται μια τεράστια προσπάθεια αποκατάστασης των φθορών του κολυμβητηρίου και οριστικής απεξάρτησής του από το πετρέλαιο με την εφαρμογή της γεωθερμίας.

Ουδέποτε κατετέθη οιοδήποτε ερώτημα, έστω προφορικό, από οιονδήποτε εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου για την πρόοδο των μελετών και των εργασιών στο κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Η ανακοίνωσή τους ήρθε μόλις μία μέρα πριν από μια ιστορική στιγμή για το μέλλον του κολυμβητηρίου και του υγρού στίβου της πόλης μας: έως την Δευτέρα 23.12.2013 κατατίθεται το τεχνικό δελτίο ένταξης του κολυμβητηρίου στην πρόκληση 29

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2007-2013»

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 08:

«Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Πελοποννήσου».

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 61:

«Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση»

 με τίτλο Αστική ανάπλαση πέριξ και μείωση αποτυπώματος άνθρακα Δ.Α.Κ. Ναυπλίου, μετά και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  της Τρίτης 17/12/2013. Και μόνο ο τίτλος, και η πρόσκληση στην οποία κατατέθηκε η πρόταση δίνει απαντήσεις.

Σχετικά με το κάλυμμα της πισίνας (κουβέρτα):

Οι συκοφαντίες που διαδίδουν είναι τόσο ψευδείς που υποτιμούν το αξίωμα του ίδιου του Υπουργού: είναι δυνατόν ένα έργο, το οποίο με απόφαση του Υπουργού έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση, να εξαρτάται από την «έγκριση» ή την «άρνηση» του προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ; Είναι δυνατόν να αρνηθεί κάποιος μια τέτοια προσφορά; Δηλαδή τί εννοούν οι συντάκτες του κειμένου, ότι ο Υπουργός είχε ανάγκη την δική μας σύμφωνη γνώμη;

Φανταζόμαστε ότι και ο ίδιος ο κος Υπουργός δεν είναι δυνατόν να ανέχεται την προσβολή που γίνεται στο πρόσωπο και στο αξίωμά του.

Το ενδιαφέρον του κ. Υπουργού είναι δεδομένο. Σύμφωνα με την διαβεβαίωσή του η προμήθεια του καλύμματος θα γίνει το έτος 2014 καθότι έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του ανωτέρω έτους. Είμαστε σίγουροι ότι και στο μέλλον θα τον έχουμε δίπλα μας.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδεμία αρωγή ή υποστήριξη προσφέρθηκε από τους εκπροσώπους του Ναυτικού Ομίλου, οι οποίοι περιορίζονται στην χωρίς όρια παραγωγή «μικροπολιτικής» και στις συκοφαντίες της διοίκησης του ΔΟΠΠΑΤ και του Δήμου.

 

                                                                                    Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ

                                                                                      Κωνσταντίνος Χελιώτης