Τι απάντησε ο υφυπουργός Γ. Κεφαλογιάννης για την επαναλειτουργία του Στρατοπέδου στην Τρίπολη (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τι απάντησε ο υφυπουργός Γ. Κεφαλογιάννης για την επαναλειτουργία του Στρατοπέδου στην Τρίπολη (vid)

Δεκέμβριος 01, 2023 - 13:20

Στην ορκωμοσία των οπλιτών της Δ' 2023 ΕΣΣΟ, στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, βρέθηκε ο του υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Κεφαλογιάννης μετά το πέρας της παρέλασης σε δηλώσεις του μίλησε για την επίσκεψη Ερντογάν, σχολίασε την στάση του Βρετανού Πρωθυπουργού ο οποίος δεν συνάντησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο, αλλά αναφέρθηκε και στο ζήτημα του 11ου Συντάγματος Πεζικού που παραμένει κλεισ΄το, παρά το γεγονός ότι τα στρατόπεδα της Καλαμάτας και της Σπάρτης επαναλειτουργούν.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα επιτελεία γιατί γίνεται ανασχεδιασμός για την δομή των δυνάμεων και νομίζω ότι σε συνεργασία με την στρατιωτική ηγεσία θα έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα το πώς θα κινηθούμε με όλες τις δυνάμεις ανά την επικράτεια.

Για τον αν το 11ο ΣΠ Τρίπολης θα δεχθεί ξανά νεοσύλεκτους ο υφυπουργός δεν θέλησε να δώσει κάποια πρόχειρη απάντηση, ζητώντας μας να κάνουμε λίγο υπομονή για όταν θα υπάρξει ο ευρύτερος σχεδιασμός.

ArcadiaPortal.gr Δήλωση υφυπουργού Εθνικής Άμυνας για το 11o Σύνταγμα Πεζικού