Πρώην προπονητής του Αστέρα υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρώην προπονητής του Αστέρα υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Δεκέμβριος 02, 2023 - 19:30

Ο Ολυμπιακός έπειτα από την βαριά ήττα του πριν λίγες μέρες στην Γερμανία για το Europa League βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στην αναζήτηση νέου προπονητή με τον Μαρτίνεθ να είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Στην ερυθρόλευκη λίστα που έχει δει το φως της δημοσιότητας φιγουράρει μεταξύ άλλων και το όνομα και ενός πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης του Κάρλος Καρβαχάλ του οποίου το όνομα είναι στο επίκεντρο.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως συγκεντρώνει και αρκετές πιθανότητες στο να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού καθώς υπάρχει θετική άποψη και εισήγηση για την περίπτωση του ωστόσο δεν παίζει μόνος του.

Ο Κάρλος Καρβαχάλ την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Θέλτα ενώ έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και την Ρίο Άβε, Μπεσίκτας, Σουόνσι, Μπράγκα και την Άλ Ουάντα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 58χρονος πλέον Πορτογάλος τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης για μικρό χρονικό διάστημα το 2018 ωστόσο είναι ο προπονητής που ανέδειξε και έβγαλε από τις ακαδημίες την τριάδα Κουρμπέλη-Μπακασέτα-Γεωργακόπουλου.

Το αν ο Κάρλος Καρβαχάλ έπειτα από 15 χρόνια επιστρέψει και πάλι στην χώρα μας για λογαριασμό αυτή την φορά του Ολυμπιακού είναι κάτι που πιθανόν να το γνωρίζουμε σε λίγες ώρες από τώρα.

Φωτογραφία άρθρου: Ian McNicol / Getty Images