Α1 Αργολίδας: Νίκη εκτός έδρας του Φοίνικα Επιδαύρου 3-2 τον Τροιζηνιακό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Νίκη εκτός έδρας του Φοίνικα Επιδαύρου 3-2 τον Τροιζηνιακό

Δεκέμβριος 04, 2023 - 15:46

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας στο γήπεδο του Γαλατά απέναντι στην ομάδα του Τροιζηνιακού για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 2-3.

Δίκαιη επικράτηση επι ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου ο οποίος προσπαθούσε να αντιπαρέλθει στην ποιότητα της ομάδας μας με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα στο όριο πολλές φορές του αντιαθλητικού παιχνιδιού.

Τα γκολ του αγώνα για την ομάδα μας πέτυχαν…

35’ απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απο τον Α. Σούχλα καθώς η μπάλα είχε βρει σε χέρι αμυντικού ισοφάρισε σε 1-1
66’ απο μπαλιά του Π.Καπλατζη στα αριστερά στο Σ.Χαιμάνη αυτός προχώρησε μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-2
75’ απ'ο τρομερό σουτ έξω απο την περιοχή και αριστερά από  τον Π. Καπλατζη έκανε το 1-3

Για τον Τροιζηνιακό σκόραραν οι Μπατζαβαλης στο 21’ και Σταματέλος στο 80’ μετά αμφισβητούμενη υπόδειξη πέναλτι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η υπόδειξη απο τον Β’ βοηθό (!) επανάληψης της εκτέλεσης του πέναλτι και αφού ο τερματοφύλακας της ομάδας μας το είχε αποκρούσει!!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Β.Μπουκουρης) Δαναμιδης,Λερμας,Γκουριωτης,Καπλατζης Χ (46’ Οψιμουλης Α) Τριμπονιας, Οψιμουλης Ι, Σουχλα ς(88’Παπαθανασιου) Διαμαντης, Γκιατης, Θωμας (56’Καπλατζης Π. 88’ Σαραντάκος) Χαιμανης (67’Δρουγκας).

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Βερβενιωτης) Αντωνοπουλος,Μπατζαβαλης,Καρνεζης (88’Βουρτσας) Βασιλερης,Ναλμπαντίδης,Κορδαλης (46’’Okeljan) Ρούσσος,Σταματελλος,Σαμπανης Ε (60’ Γκιατα) Μικρός (65’Πολλαλης) Σαμπάνης Δ.

Διαιτητες: Μαυροκορδόπουλος, Μακρής, Τούμπας.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας.

Συνεχίζουμε ταπεινά!!