Φορτηγό Δήμου της Αττικής κρεμάστηκε σε μάντρα ύψους 4 μέτρων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φορτηγό Δήμου της Αττικής κρεμάστηκε σε μάντρα ύψους 4 μέτρων

Δεκέμβριος 07, 2023 - 12:20

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, όταν φορτηγό που ήταν στο αμαξοστάσιο του δήμου-για ανεξήγητο λόγο- «έφυγε» από το χώρο στάθμευσης και κρεμάστηκε στη μάντρα που έχει ύψος τεσσάρων μέτρων.

Το περιστατικό σχολίασε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου:

«Οι προεκλογικές υποσχέσεις της διοίκησης Παχατουρίδη ότι το γκαράζ θα μεταφερθεί και οι φωτογραφήσεις στο “νέο” αμαξοστάσιο που τάχα είχαν μεταφερθεί και οχήματα του δήμου ήταν φούμαρα, άλλο ένα προεκλογικό τρικ».

Να σημειωθεί ότι εδώ και πολλά χρόνια τόσο η «Λαϊκή Συσπείρωση» όσο και η σωματειακή επιτροπή εργαζομένων του δήμου έχουν τονίσει «την ακαταλληλότητα του χώρου του αμαξοστασίου λόγω έλλειψης μέτρων ασφαλείας».

Προσθέτει πως: «…δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μία φορά», αφού «μετά τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, την επικίνδυνη πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο, την περιβαντολογική ρύπανση λόγω του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο κέντρο της πόλης, έχουμε ένα ακόμα παραλίγο τραγικό γεγονός».

Έτσι, «από τύχη δεν θρηνούμε θύματα. αφού φορτηγό του δήμου “έφυγε” από το χώρο στάθμευσης και κρεμάστηκε στη μάντρα τεσσάρων μέτρων. Από ακόμα μεγαλύτερη τύχη το φορτηγό δεν έπεσε στον πολυσύχναστο δρόμο της Αγίου Βασιλείου», όπως σημειώνει.

Ξεκαθαρίζει πως «τέρμα τα παραμύθια» και απαιτεί άμεσα την απομάκρυνση του αμαξοστασίου από το κέντρο της πόλης και τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο που θα τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων και κατοίκων.