Μοίρασε δώρα ο Διομήδης Άργους (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μοίρασε δώρα ο Διομήδης Άργους (φωτο)

Δεκέμβριος 08, 2023 - 16:33

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία προχώρησε ο Διομήδης σήμερα  το πρωί με την παρουσία του στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Άργους.

Σύσσωμη η ομάδα του χάντμπολ μαζί με τους προπονητές Γιώργο Ζαραβίνα , Ανδρέα Βασιλόπουλο αλλά και την Υπεύθυνη Ακαδημιών του συλλόγου Γεωργία Παπαδημητρίου συνομίλησαν με τα παιδιά και τους καθοδήγησαν στην πρώτη τους επαφή με το χάντμπολ γεμίζοντας χαρά όλους τους μαθητές του σχολείου .

  Η επίσκεψη αυτή έκλεισε με τον καλύτερο  τρόπο αφού οι παίκτες μοίρασαν   σε κάθε παιδί εκπαιδευτικά δώρα και παράλληλα αντάλλαξαν ευχές  για τα Χριστούγεννα.

  Η ομάδα του Διομήδη του Διομήδη ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους  του σχολείου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το γήπεδο.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Πασπαλιάρη, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την εγκάρδια υποδοχή τους στην ομάδα μας.

Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των μικρών μας φίλων και με μεγάλη μας χαρά θα τους περιμένουμε και στο γήπεδο σε κάποιον αγώνα οπότε αυτό καταστεί εφικτό."