Γ΄Εθνική: Παναργειακός - Παναιγιάλειος 1-0 (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ΄Εθνική: Παναργειακός - Παναιγιάλειος 1-0 (φωτο)

Δεκέμβριος 10, 2023 - 17:48

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σημαντική νίκη για τον Παναργειακό πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αφού στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μία ομάδα.

Ο Παναργειακός μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό δείχνοντας το πόσο ήθελε το σημερινό τρίποντο.

Η ομάδα του Παναιγιάλειου σε όλο το παιχνίδι είχε ένα σουτ στην εστία του Καραργύρη και αυτό στο πρώτο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Παναργειακός δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα γκολ με τον Τσιράκη στο 17ο λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο πριν το γκολ έχει την ευκαιρία του Καπετανάκη με κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ, έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες οι τρεις από το ύψος της μικρής περιοχής με τους Λιακόπουλο, Τσιώλη δύο φορές, η πρώτη με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση κατέληξε λίγο άουτ, η δεύτερη έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή πλασάρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Νέα ευκαιρία με τον Μούγιο στο 80ο λεπτό που τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Παναιγιάλειου διώχνοντας σε κόρνερ. Σε όλο το παιχνίδι ο Παναργειακός με την απόδοση του δεν άφησε αμφιβολία για το ποιος θα είναι το αφεντικό του σημερινού αγώνα.

Με την νίκη αυτή ο Παναργειακός πέρασε το Αίγιο φτάνοντας τους 27 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Την επόμενη εβδομάδα ο Παναργειακός αγωνίζεται εκτός έδρας στη Κω με το Πυλί.

Βίντεο https://youtu.be/NRKgaiNm2dA?si=v29TsxOHoQRBa3BC

Φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 

ArgolidaPortal.gr Γ' Εθνική, 14η αγωνιστική: Παναργειακός - Παναιγιάλειος 1-0