Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ: Πέρασε και από το Λυγουριό η ασταμάτητη Ερμιονίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ: Πέρασε και από το Λυγουριό η ασταμάτητη Ερμιονίδα

Δεκέμβριος 18, 2023 - 16:38

Πέρασε και από το Λυγουριό η ασταμάτητη Ερμιονίδα και έφτασε τις 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτή την φορά επικράτησε του ΑΟ Κορωνίς με 71-77 στην παράταση (67-67 στην κανονική διάρκεια ).

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Ερμιόνης αφού βρέθηκε να χάνει και με 20 πόντους διαφορά και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 31-19.Στο δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε την αντεπίθεση και με επιμέρους σκορ 13-20 πήγε στα αποδυτήρια με -5.Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την καλή τους εμφάνιση και κατάφεραν να προηγηθούν 54-58 .Η τελευταία περίοδος δεν είχε μεγάλη ένταση καθώς οι δυο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά για να μην υποπέσουν σε λάθη και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 67-67 και οδηγήθηκε στην παράταση .Εκεί οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας έπαιξαν υποδειγματική άμυνα και δέχτηκαν μόλις 4 πόντους και κάπως έτσι έκαναν το 9/9.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Ερμιονίδας θέλει να κλείσει με το απόλυτο την χρονιά ,το επόμενο Σάββατο (23/12,17:00) φιλοξενεί την ομάδα Λέοντας 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ερμιόνης "Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη".

Από την άλλη πλευρά και ο Παναργειακός BC πήρε μια σημαντική νίκη  με 75-63 στην έδρα του με αντίπαλο την Ολύμπια Αργολίδας ,παρότι για τρία δεκάλεπτα δεν έπαιξε όπως ήθελε κατάφερε να αλλάξει εικόνα και να πάρει μια σημαντική νίκη μέσα στο ΔΑΚ Άργους. Οι "Λύκοι " έφτασαν τις 6 νίκες και με ρεκόρ 6-3 βρίσκονται στην σχετική κατάταξη.

Γιάννης Στεφανίτσης