Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δειλιάζει και τρέμει μπροστά στον Σαμαρά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δειλιάζει και τρέμει μπροστά στον Σαμαρά

Δεκέμβριος 18, 2023 - 18:50

Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρωθυπουργός θριαμβολόγησε χθες στη Βουλή για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του, αποδεικνύοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και μακριά από τις ανάγκες των πολιτών. Στο μόνο θέμα που αποδεικνύεται «συνεπής», όπως σημειώνουν, είναι η απαξίωση των θεσμών, του κράτους δικαίου και η καταστρατήγηση του Συντάγματος.

«Ο πρωθυπουργός των παρακολουθήσεων, των υποκλοπών, του διεθνούς διασυρμού της χώρας στα θέματα ελευθερίας του τύπου, προβάρει από τη Βουλή την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, αθετώντας τις Συνταγματικές προβλέψεις. Η προσβολή του Συντάγματος από τον ίδιο τον πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολιτευτική περίοδο», υπογραμμίζουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο πρωθυπουργός δεν λογαριάζει το Σύνταγμα, αλλά δειλιάζει και τρέμει μπροστά στην ακροδεξιά του Αντώνη Σαμαρά», αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ο δήθεν ευρωπαϊστής και μεταρρυθμιστής κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύεται όμηρος ακροδεξιών και ακραία οπισθοδρομικών αντιλήψεων, ακόμη και όταν πρόκειται να υπερασπιστεί μια αυτονόητη τροπολογία για την κοινωνία και την παραγωγική δραστηριότητα της χώρας», επισημαίνεται. 

ΠΗΓΗ: efsyn.gr